Kadangi valdžia Lietuvos atstovui „Eurovizijos“ dainų konkurse neskyrė paramos ir Sasha Son neturi stambių rėmėjų, jam ir jo komandai kilo mintis surengti labdaringą koncertą, visai kaip Kauno „Žalgiriui“, kurio metu patriotai, „Eurovizijos“ mylėtojai ir Sashos Son gerbėjai galėjo savo telefoniniais skambučiais palaikyti atlikėją ir paremti jį 3 ir 8 litais.

Nors dar prieš savaitę Sashos Son vadybininkas Martynas Tyla sakė, jog negali nė numanyti, kiek pinigų pavyks surinkti, tautiečiai buvo išties dosnūs – jie Lietuvos atstovui „Eurovizijoje“ padovanojo daugiau nei 70 tūkst. litų. Tiesa, kaip anksčiau minėjo M. Tyla, ne visi žmonių paaukoti pinigai atiteks Sashai Son – mobiliojo ryšio operatoriai nepanoro neskaičiuoti mokesčių, todėl dalis žmonių pinigų atiteks mobiliojo ryšio operatoriams.

Pasak M. Tylos, kokybiškam pasiruošimui ir reprezentacinėms kelionėms po Europą reikėtų 50 – 150 tūkst.litų. Taigi, atrodo, bent minimalią sumą atlikėjui tikrai pavyks surinkti, juolab kad padėti D. Šavrovui žmonės gali ir pervesdami pinigus į jo sąskaitą.

Paramos koncerte Sasha Son ne tik atliko žinomiausias savo dainas, bet ir garsią užsienio atlikėjų kūrybą. Su Sasha Son scenoje pasirodė ir geranoriškai jam padėti norėjo Baiba, Linas Adomaitis, Vaidas Baumila, grupė „Skamp“ ir kiti muzikantai.

Jaukiame gyvo garso koncerte Dima nuolat dėkojo jį palaikantiems žmonėms, o vakaro vedėjas Audrius Giržadas džiaugsmingai skelbė lyg ant mielių augančią pinigų sumą.

Prie paramos D. Šavrovui taip pat prisidėjo šį vakarą LRT didžiojoje studijoje koncerto klausęsi žiūrovai – pinigai už įsigytus bilietus taip pat atiteks pasiruošimui „Eurovizijai“.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Sasha Son palaikymo koncertas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją