Žavingos merginos ir moterys bei stilingi vyrai rinkosi sveikinti Aleksandro ir Vidos su naująja kolekcija. Žinom svečiai, atėję įvertinti dizainerių metų darbo vaisių nepamiršo ir patys deramai pasipuošti. Įmantrūs bateliai, skrybėlės ir aksesuarai traukė akį ir žvilgsnius.

Itin stilingai atrodė Alina Orlova su draugu, nauju ir puošniu aksesuaru puikavosi Mantas Petruškevičius, kaip visada susiderinę į renginį atėjo Darius Katinas su širdies drauge Vaidile, kaip visada žavinga buvo Agnė Jagelavičiūtė.

Oranžinės spalvos šiam vakarui atsisakė Jogaila Morkūnas, tačiau aptikęs oranžinį automobilį panoro nusifotografuoti prie jo. Neabejotinai puikiai atrodė modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkės Meda Jonaitytė ir Julija Maslinskaja.

Mados renginyje apsilankė elegantiškai pasipuošę Inga ir Aivaras Stumbrai ir sportiškai nusiteikę Žydrūnas Savickas su mylimąja. Fotografams šypsojosi ir „Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Alicija Barčevskaja, į renginį atėjusi drauge su modeliu ir sporto treneriu Jeanu Claude‘u Edorhu.

A&V kolekcijos pristatymo svečių aprangos kodas – KLUBAS.LT fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją