Visas būrys televizijos ir scenos garsenybių susirinko į specialiai jiems skirtą „iHarmony“ treniruotę, kurios metu žvaigždžių treneris mokė, kaip judesio pagalba surasti harmoniją tarp kūno ir sielos.

Kaip žuvis vandenyje sporto salėje jautėsi „Mis žemė“ dalyvė Ingrida Kazlauskaitė – ji kone vienintelė dėvėjo kūno linijas išryškinančią sportinę aprangą. Daugelis kitų sportuoti susirinkusių merginų dėvėjo džinsus. Taip pat treniruotei pasiruošė Ingrida Martinkėnaitė – ji savo kūno linijų taip pat neslėpė.

Avėdami specialius fiziologinius batelius, kurie padeda geriau pasiekti kūno balansą ir stabilumo išlaikymą, žvaigždūnai siūbavo ant guminių kamuolių, vaikščiojo ratu, mankštino pečius ir kilojo kojas.

Nemokama treniruote su žvaigždžių treneriu susigundė žurnalistė Jovita Valeikaitė, Živilė Vaškytė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Ingrida Martinkėnaitė, Ingrida Kazlauskaitė, „Muzikos akademijos“ dalyvės Marta ir Urtė, „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Šorena, daug kitų merginų ir tarp moterų pagerbtas Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris dar ir atliko renginio vedančiojo vaidmenį.

Kaip įžymybės krutina klubus ir bando atgauti vidinę pusiausvyrą – KLUBAS.LT fotoreportaže.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją