Neramiai šią savaitę turėtų miegoti ir Merūnas bei Jolanta Paulauskienė – jie užima devintąją vietą ir taip pat balansuoja ties prarajos kraštu.

Kitą šeštadienį, susumavus dviejų pasirodymų rezultatus, paaiškės, kuri pora paliks „Žvaigždžių duetus“. Kol kas su jau įpusėjusiu projektu atsisveikino tik dvi poros – iš šou buvo išbalsuotos Ingridos Kazlauskaitės ir Egidijaus Bavikino, bei Augustės ir Vyganto Kazlausko poros.

Geriausiai kol kas ir toliau sekasi Mios ir Giedriaus Leškevičiaus porai – jie, susumavus vertinimo komisijos bei žiūrovų balsus ir toliau neužleidžia lyderių pozicijos. Savotišką požiūrį į humorą pademonstravo Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio, bei Vaido Baumilos ir Dauros Zenkevičiūtės poros, nusprendusios vienam kartui išsiskirstyti į vienos lyties duetus. Moteriškajam duetui, turnyrinėje lentelėje įvardintam kaip „Zenkevičiūtė“ sekėsi kur kas geriau – jis užėmė trečiąją vietą, o scenoje išsirengti nepabūgęs ir kontraversiškai nuskambėjusią dainą apie besimylinčius žiogus sudainavęs Mundžio ir Vaido Baumilos duetas liko šeštas.

Visas dešimtukas po praėjusio šeštadienio balsavimo išsidėstė taip:

1.Giedrius Leškevičius ir Mia

2.Aušra Cicėnaitė ir Dalius Mertinas

3.Daura Zenkevičiūtė

4.Karina Krysko ir Audrius Bružas

5.Egidijus Sipavičius ir Giedrė Tamulionienė

6.Mundis

7.Skaiva ir Ruslanas Kirilkinas

8.Artūras Orlauskas ir Fara

9.Merūnas ir Jolanta Paulauskienė

10.Šorena ir Stano

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją