Balandžio pimąją paaiškės dešimties nominacijų nugalėtojai.

Žymius politikus, šou ryklius, dainininkus, aktorius ir jų antrininkus vieną po kito ant scenos kvietė ,,Nekviestos meilės“ aktorė Larisa Kalpokaitė ir legendinis televizijos režisierius ir laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis, o stebintys renginį ,,dvyniai“ nedrąsiai vienas kitą nužiūrinėjo ir ieškojo ,,panašumų ir skirtumų“.

Publikos žvilgsnius, skirtingai nei kiti ,,dvyniai“, itin traukė greta sėdintys Antanas Bosas ir jo antrininkas Rolandas Kvietkus – vyrų profiliai iš toliau atrodė identiškai, panašumo suteikė ir į kaselę surišti abiejų vyrų plaukai.

Kad R. Kvietkus galėtų būti A. Boso dubleriu, sutinka ir politiko žmona Daina Bosas: ,,Taip, tikrai jie turi panašumų, bet manau, kad tai normalu, juk yra nemažai žmonių, kurie panašūs savo išvaizda, stiliumi, manieromis ir panašiai“, - sakė Daina Bosas. Tačiau paklausta, ar ir bendrauja antrininkas panašiai, o gal net vidinių savybių galima įžvelgti panašių į vyro, atsakyti negalėjo: ,,Nebendravom, nežinau. Aš su Jolanta Paulauskiene beveik visą laiką kalbėjau“, - šypsojosi D. Bosas.

Tuo metu Antanas Bosas sakė su antrininku maloniai pabendravęs: ,,Maladiec vyriukas, užsiima, ūkininkauja, žodžiu, šaunuolis!”, - sakė A. Bosas ir, panašu, simpatija nebuvo vienpusė. Jo antrininkas Rolandas portalui KLUBAS.lt sakė su A. Bosu susidraugavęs taip, jog ateityje žada galbūt net ne vieną kavos puodelį ar alaus bokalą išlenkti.

Itin svarią vietą tarp įvairiausių antrininkų kategorijų užėmė ne tik politikai, bet ir populiariausios Lietuvos žvaigždės, kurių per tris valandas pervažiuojamoje šalyje – itin daug: Rūta Ščiogolevaitė, Žilvinas Žvagulis, Alanas Chošnau, Merūnas Vitulskis, Neli Paltinienė, Gintarė Karaliūnaitė, Šorena, Neringa Čereškevičienė, Jogaila Morkūnas, Skaiva Jasevičiūtė, Inga Valinskienė ir kiti.

Vienas daugiausiai ovacijų ir publikos dėmesio sulaukusių antrininkų – Boriso Jelcino prototipas Henrikas Kulnickas, daug kam netikėtas buvo ir Mundžio kaip JAV prezidento Barako Obamos debiutas scenoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją