Abu dainininkai, koncertuodami su ansambliu „4tango” pelnė publikos simpatijas kaip jautrūs, įdomūs ir emocionalūs atlikėjai. Dabar jie pasirodo drauge: ilgesingas nelaimingos meilės dainas keis aistringi duetai, ir greta išraiškingų monologų girdėsime dviejų širdžių pokalbį.

Kovo 29 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje sutviskės meilės triumfo ir negandų istorijos, kurių atlikimas, reikia manyti, bus įspūdingas. Mecosopranas Ieva Prudnikovaitė yra ne tik viena iš nedaugelio klasikos atlikėjų, patraukusių „pasauliečių” dėmesį, bet ir tikrai to dėmesio nusipelniusi, perspektyvi bei daug pasiekusi solistė. Tarptautinių konkursų laureatė turi daug pasiūlymų dainuoti Lietuvoje, šiuo metu taip pat dirba Eseno operos teatre Vokietijoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Jos scenos partneris Jeronimas Milius tapo žinomas visoje Lietuvoje „Eurovizijos” konkurso dėka, roko scenos atradimas, dainuojantis artima klasikiniam vokalui maniera, patraukęs publiką charizma, nuoširdumu bei gražiu ir stipriu iš prigimties balsu. Savo dermę scenoje šis duetas jau buvo įrodęs, tad yra pagrindo tikėtis kovo 29 d. išties įsimintinos ir profesionalios programos.

Solistams talkinsiantis ansamblis „4tango” – kūrybingo kolektyvo reputaciją pelnęs profesionalių akademinių muzikantų sambūris, tyrinėjantis užklasikinės muzikos erdves ir kasmet pristatantis intriguojančių, žavingų tango bei kitų žanrų programų, o Ievos Prudnikovaitės bei Jeronimo Miliaus dueto pasirodymas – viena labiausiai intriguojančių iš jų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją