Alina su draugu kelionę pradėjo nuo Ekvadoro, kur praleido mėnesį, o po to patraukė į Kolumbiją, garsėjančią narkomafija ir žmonių grobimais. Tačiau svečiuodamasi šioje šalyje dainininkė įsitikino, jog blogas šalies įvaizdis yra daugiau mitas.

,,Sako, kad ten pavojinga, bet mums viskas buvo labai gerai. Man Kolumbija, ko gero, labiau patiko nei Ekvadoras – didesnė ir reikšmingesnė šalis, kurioje visko daugiau ir žmonės ten atviresni, draugiškesni, nei Ekvadore. Bet žinoma, kad visur įdomu. Ekvadoras labai nedidelė šalis, bet gamta ten neįtikėtina. Žmonės ten gyvena pakankamai sunkiai, bet visi linksmi, džiaugiasi, šypsosi, nes labai šilta pas juos ir automatiškai paprasčiau gyventi“, - pasakoja A. Orlova.

Pietų Amerikoje Aliną nustebino vietos gyventojų racionas. Anot dainininkės, jis ten labai paprastas ir net primityvus. ,,Vištiena, žuvis, mėsa – viskas pagaminta labai paprastai, supjaustyta dideliais gabalais ir patiekiama su daug ryžių arba bulvyčių. Šviežia, sveika, bet nieko ypatingo, išskyrus aišku pakrantėse įsikūrusias kavines, kuriose daug įvairiausių šviežių jūros gėrybių“, - pasakoja A. Orlova.

Per du mėnesius Alina spėjo rasti ir originalių lauktuvių – porelė, vaikštinėdama Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno pakrantėmis, prisirinko kalną įvairiaspalvių kriauklių, akmenų su skylutėmis, neaplenkė ir visame pasaulyje garsėjančios kolumbietiškos kavos parduotuvėlių – ja dainininkė pradžiugino savo tėvus, o sau išsirinko porą Pietų Ameriką priminsiančių skrybėlaičių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją