Praėjusių metų vasario viduryje prabangų „Rolls Royce Phantom" įsigijo ir pastaruoju metu į apkalbų apie skyrybas su Asta Valentaite sūkurį įsivėlęs nekilnojamojo verslo magnatas Laimutis Pinkevičius. Minėtasis automobilis, įsigytas veiklos lizingo būdu, L. Pinkevičiui atsiejo 1,4 mln. Litų.

Dar anksčiau L. Pinkevičius vienas pirmųjų Lietuvoje įsigijo sportinį „Ferrari“, todėl papildęs savo automobilių gretas per milijono litų vertės „Rolls Royce“ šio įvykio nesureikšmino. Tuo tarpu Rusijos legenda Vladimiras Leontjevas prisipažino, kad jau seniai svajojo apie tokį automobilį.

„Nusprendžiau, kad nusipelniau aukštos klasės, respektabiliausios markės automobilio. Kadangi šis malonumas nepigus, nutariau, kad bus teisingiau jį įsigyti pačiam“, – sakė V. Leontjevas interviu naujienų agentūrai „RIA Novosti“.

Dainininko svajonių automobilis – kavos spalvos. Kai jubiliejaus išvakarėse automobilį atvarė prie laiptinės, dainininkas ištarė: „Visą gyvenimą svajojau apie tokį automobilį.“

Beje, tokios pačios markės automobiliu į spaudos konferenciją atvažiavo Rusijos estrados primadona Alla Pugačiova. Tokius automobilius turi tik Maksimas Galkinas ir Tigrana Keosajana, rašo „Komsomolskaja pravda“. Galima spėti, kad A. Pugačiova pasinaudojo M. Galkino automobiliu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją