Žaidėjų komandos, kurias sudarė žurnalistai, žvaigždės ir pulo mėgėjai draugiškame turnyre išsiaiškino geriausius iš geriausių.

„Komandos kovojo iš tiesų labai atkakliai, bet man buvo labai malonu teisėjauti tokioje draugiškoje aplinkoje. Tikiuosi, tai renginys, kuris turės tęstinumą ir gražią tradiciją – suburti pulo mėgėjus draugiškai kovai”, - sakė pulo turnyro vedėjas ir teisėjas, triskart angliškojo biliardo čempionas Lietuvoje, Mindaugas Skurvydas.

Pirmosios vietos nugalėtojais tapo nuolatiniai GCW svečiai - komanda „RE/MAX Capital”, kurioje žaidė Mindaugas Kazlauskas ir Dmitrij Semionov, antroji vieta atiteko olimpiečio Edvino Krungolco ir Lino Mikailos komandai „No means no”, o trečiąja vieta džiaugėsi dainininkės Atlantos draugo Donato Kisieliaus ir Modesto Brazlausko komanda „Mode”.

Turnyre taip pat dalyvavo, bet prizinių vietų, deja nepelnė „Skamp“ vokalistas Vilius Alesius bei neseniai naują albumą išleidę „Biplan“ vaikinai.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - turnyro akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją