Praėjusią savaitę lietuviškos mados renginyje „Amber Trip Fashion Show“ Gabrielė visuomenei pristatė iki šiol paslaptyje laikytą dizainerės Livijos Daugirdaitės kurtą įspūdingą suknią. O vos prieš kelias dienas Gabrielė ir vėl žingsniavo podiumu. Šį kartą, vilkėdama baltutėlius drabužius, ji tapo dizainerio Egidijaus Rainio kolekcijos veidu.

Minėtą L. Daugirdaitės suknelę G. Martirosianaitė vežėsi į Johanesburgą, kur vyko „Mis pasaulis 2008” konkursas. Dizainerė specialiai Gabreilei kūrė šią tviskančią ir paslaptingą suknią. Deja, Afrikoje Gabrielė suknios taip ir nepademonstravo – Lietuvos atstovė pasauliniame grožio konkurse nepateko į finalisčių gretas.

Penktadienį E. Rainio romantika dvelkiančios kolekcijos pristatyme G. Martirosianaitė podiumu žengė kelis kartus – ji buvo pagrindinis kolekcijos veidas ir drauge su dizaineriu „uždarė“ kolekciją.

Nors anksčiau G. Martirosianaitė yra sakiusi, kad gražuolės titulas neturi įtakos modelio darbui, Lietuvoje Gabrielę, žingsniuojančią podiumu, matome vis dažniau. Pirmąjį lietuviško žurnalo viršelį tituluota gražuolė papuošė taip pat jau po to, kai užsidėjo gražiausios lietuvaitės karūną.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš G. Martirosianaitės modelio darbo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją