Dviejų savaičių lyderiais tapo Giedrius Leškevičius ir Mia, surinkę daugiausia komisijos ir žiūrovų balų.

Patys iš scenos pasitraukti panorę ir apie tai garsiai prabilę Augustė Vedrickaitė su partneriu Vygantu Kazlausku netikėtai tapo tais, kurie per dvi savaites surinko mažiausiai balsų ir turi automatiškai palikti projektą.

Dėl asmeninių nesutarimų Augustės iniciatyva šis duetas ir taip nebedalyvavo projekte - laidoje žiūrovai stebėjo iš anksto įrašytą šios poros pasirodymą. Nepaisant to, šią savaitę žiūrovai porą palaikė ir duetas po žiūrovų balsavimo buvo įsiveržęs į lyderių gretas. Jiems nepalankūs buvo komisijos balsai ir praėjusios savaitės rezultatai.

Prieš dvi savaites projektą palikti turėjęs naujausias duetas – Karina Krysko ir Audrius Bružas – buvo gražintas atgal į sceną, tad iki šiol iš projekto buvo iškritusi tik viena pora – Ingrida Kazlauskaitė ir Egidijus Bavikinas.

Jau kurį laiką projekte daugiausiai simpatijų sulaukia šį kartą gražuole ir pabaisa virtę Mia ir Giedrius Leškevičius bei Rūta Ščiogolevaitė su Edmundu Štengeriu-Mundžiu.

Šią savaitę už rusiškai atliktą jausmingą dainą daugiausiai žiūrovų ir komisijos simpatijų pelnė Šorena su Stano.

Šeštadienio vakarą „Žvaigždžių duetų“ projektas įpusėjo. Mediumo proga visi dešimt duetų dainavo gražiausias praėjusių metų projekto dalyvių atliktas dainas.

Atsinaujinusi komisija, kurią sudarė Ramūnas Rudokas, Veronika Povilionienė, Romas Bubnelis ir komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, dalyviams komplimentų negailėjo. Ir, nepaisant R. Rudoko bei komisijos pirmininko strėlių vienas kito atžvilgiu, komisija išrinko geriausiai ir blogiausiai pasirodžiusias poras.

Daugelis dalyvių tą vakarą rinkosi jausmingas meilės dainas iš praėjusių metų „Žvaigždžių duetų“ repertuaro. Geriausiai komisija įvertino Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio duetą, G. Leškevičių ir Mią bei Šoreną ir Stano - jiems visiems komisija skyrė po 10 balų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš laidos filmavimo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją