Nuotaikingoje romantinėje komedijoje „Meilė Niujorke“ („Любовь в большом городе“) jam teko ypatingas vaidmuo – jis įkūnijo įsimylėjėlių globėją šv. Valentiną. Tiesa, Kirkorovo Valentinas nė iš tolo nepanašus į savo prototipą: jis rūko, dėvi marškinėlius su provokuojančiais užrašais ir kalba mobiliuoju telefonu. Visgi pagrindinę savo misiją – padėti mylinčioms širdims rasti vienai kitą – jis atlieka nepriekaištingai. Beje, dalyvaudamas filmo kūrime Kirkorovas neužmiršo ir pagrindinio savo amato – dainavimo – ir specialiai filmui sukūrė meilės baladę „Padovanok man“ ("Просто подари"), rašoma Meed films informaciniame pranešime.

Filipas Kirkorovas - ne vienintelė Rusijos estrados žvaigždė, vaidinanti filme „Meilė Niujorke“. Vieną pagrindinių vaidmenų romantinėje komedijoje sukūrė gražuolė Vera Brežneva, buvusi grupės „Via Gra“ („Виа Гра“) narė, o jos partneriu tapo Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas aktorius Aleksejus Čadovas, vaidinęs filmuose „Karas“, „Nakties sargyba“, „Dienos sargyba“, „Greičio gatvės. Be taisyklių“.

Lietuvoje romantinė komedija „Meilė Niujorke“, pasakojanti apie trijų pašėlusių vaikinų meilės nuotykius viename romantiškiausių pasaulio megapolių, bus rodoma nuo kovo 27 dienos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją