Turas prasidės koncertu Barselonos „No Camp“ stadione birželio 30 d., vėliau grupė koncertuos tokiuose miestuose, kaip Londonas, Šefyldas, Glazgas, Dublinas ir Paryžius. Per koncertinį turą „360 Tour“ bus naudojama specialiai sukurta konstrukcija, kad gerbėjams būtų patogiau stebėti grupės pasirodymą.

U2 vadybininkas Paul McGuinnessas pasakė: „Mes įdėjome daug pastangų, kad U2 gerbėjams, nusipirkusiems bilietus už prieinamą kainą, užtikrintume puikų vaizdą.“ Jis pasakė, kad grupė geriausiai pasirodo, kai būna apsupta savo klausytojų.

Liepos 24 d. grupė gros Dublino „Croke Park“ stadione, o į Britaniją atvyks turo pabaigoje: Londono „Wembley“ stadione koncertuos rugpjūčio 14 d., Glazgo „Hampden Park“ – rugpjūčio 18 d., rugpjūčio 20 d. – Šefyldo „Don Valley“ stadione, o rugpjūčio 22 d. Kardifo stadione „Millenium“. P. McGuinnessas pasakė, kad bilietai kainuos 30–95 EUR.

Šis turas, organizuojamas išleidus naują albumą „No Line On The Horizon“ , bus pirmasis grupės turas po 2005 m. „Vertigo Tour“.

Naujasis albumas, kuris yra jų 12-asis studijinis albumas, šiuo metu pirmauja perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų 40-tuke.

U2 apšildys tokios grupės kaip „Glasvegas“, „Elbow“, „ Kaiser Chiefs“, „ Snow Patrol“ ir „Black Eyed Peas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją