KLUBUI.LT visus įtarimus dainininkas griežtai paneigė: „Kartu atlikom „Operos fantomo“ ištrauką, o kažkam pasirodė, kad mus sieja šis tas daugiau. Mes abu iš to tik pasijuokėme“, - tikina J. Milius. Tačiau KLUBAS.LT išsiaiškino, kokią moterį J. Milius pavadintų idealia ir kokia galėtų nejuokais užkariauti jo širdį.

Plaukai

Jeronimą labiausiai žavi ilgaplaukės merginos, na, o apie spalvinę gamą dainininkas gali pasakyti tik tiek, jog pageidautų, kad mergina nebūtų ryškiai žaliais plaukais. Jeronimui svarbiausia – tokia visuma, kuri panelei tinka labiausiai, o tai reiškia, jog ji gali būti ir blondinė, ir brunetė, ir kokia tik nori.

Figūra

Anot dainininko, sunkiausia rasti yra jam taip patinkantį aukso viduriuką – nei per ploną, nei per stambią, o tiesiog grakščią figūrą turinčią merginą. Kalbėdamas apie ūgį, J. Milius tvirtu balsu sako, jog jam tai visai nesvarbu, nes buvusių jo panelių sąraše nedominuoja tik aukštaūgės arba žemaūgės.

Aprangos stilius

Džiazo, bliuzo ir metalo mėgėjas sako, kad tai, kokia muzika domisi mergina, atsispindi ir jos aprangoje. Jis nerastų bendros kalbos tik su totalia klubinės muzikos fane arba pernelyg įsijautusia į vieną ir visą laiką tą patį bei pernelyg pompastiškai pateikiamą stilių. „Svarbiausia, kad mergina rengtųsi skoningai ir tame stiliuje jaustųsi gerai. Nieko ten tokio labai ypatingo nereikia, nes aš pats nesu labai linkęs į kraštutinumus. Mergina neturėtų būti pernelyg ten išsipusčiusi ar „nugotėjusi“, - sako J. Milius.

Kas labiausiai erzina?

Jeronimas džiaugiasi, jog jam vis pavyksta sutikti tokius žmones, kurie yra tiesiog paprasti: „Neįdomu bendrauti su arogantiškais ir labai didelę savo vertę pabrėžiančiais žmonėmis. Paprastumas man yra kaip raktas. Apie tai, kas labiausiai erzina yra sunku pasakyti, nes kiekvienas yra labai individualus ir viename tas bruožas gali nervinti, o kitame būti žavus ir manau, kad čia priklauso nuo to, kaip jis pasireiškia. Svarbiausia, kad būdamas savimi, žmogus gerai jaustųsi - toks, koks yra, man žmogus arba patiks, arba nepatiks.“

Temperamentas

Kaip ir kalbėdamas apie moters išvaizdą ir charakterį, Jeronimas pirmenybę teikia „aukso viduriukui“. Jo nežavi nei visuomet sėdinčios už visų situacijų vairo, nei visuomet nuolaidžiaujančios moterys. „Man patinka tokios merginos, kurios turi savo nuomonę, gali ją argumentuoti ir apginti, bet tuo pačiu, jeigu reikia, ir prisitaikyti prie kitų, ir nusileisti, ir yra linkusios surasti kompromisą“, - sako J. Milius.

Kalbėdamas apie porų santykius, J. Milius pastebi, jog mitas apie „pusę metų“ pasitvirtina – po šio laikotarpio, anot J. Miliaus, porą ištinka vienokia ar kitokia „tikrojo veido krizė“: ,,Manau, kad abi pusės draugystės pradžioje labiau stengiasi parodyti savo gerąsias ir žaviąsias puses ir apskritai labiau vienas dėl kito stengiasi. Tai neapsimetinėjimas, o visiems normalus dalykas, po kurio pora arba bendrauja ir žavisi vienas kitu toliau, arba išsiskiria“, - šypsosi.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)