Ruslanas Kirilkinas neslepia – dėl tokios neįprastai žemos vietos labiausiai kalti vertinimo komisijos balai, o jo partnerė Skaiva, iškritus Ingridai Kazlauskaitei, tapo bene labiausiai kritikuojama „Žvaigždžių duetų“ dalyve.

Neiškentęs vertinimo komisijos pastabų, Ruslanas kartą net replikavo, jog šiame projekte dalyvauja ir blogiau dainuojančių dainininkių.

KLUBAS.lt žurnalisto paklaustas, kokias dainininkes turėjo mintyje, Ruslanas išsisuko, teigdamas, jog „žmonės girdi“, tačiau prisiminęs vieną pasirodymą, nepagailėjo kritikos. Nors jis neminėjo dainininkų vardų, nesunku suprasti, jog mintyje turėjo „Žvaigždžių duetų“ lyderių – Mios ir G.Leškevičiaus – pasirodymą, kuriame duetas vaidino išsiskyrimo dramą pergyvenančius įsimylėjėlius.

„Tai primityvu“, - taip Ruslanas įvertino „Žvaigždžių duetų“ lyderių pasirodymą, kurį LNK televizijos žiūrovai išvys šį šeštadienį.

Ruslanas ir Skaiva lemtingajam pasirodymui pasirinko dainą iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“. Komisija šiam pasirodymui negailėjo šiltų žodžių, tačiau ar to užteks, kad scenoje meilius jausmus demonstruojantis duetas liktų „Žvaigždžių duetuose“?

KLUBAS.lt vaizdo siužete – R.Kirilkino mintys apie scenos partnerę Skaivą Jasevičiūtę, ką jis veiks toliau gyvenime, jei teks pasitraukti iš „Žvaigždžių duetų“ ir kokį pasirodymą jis vadina primityviu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją