Labai gera, kai šalia yra artimas žmogus, kuris tau gali padėti ir patarti. Mano sesuo Kristina yra puiki kompanionė ir geriausia draugė. Tikriausiai nė sakyti nereikia, kaip gera turėti sesę, su kuria galima apie bet ką paplepėti, pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais, o prireikus paklausti patarimo.

Mes žinome viena kitos charakterio savybes, žinom kur viena ar kita yra gabesnė, todėl papildome viena kitą. Esame gera komanda, suprantame viena kitą iš pusė žodžio, todėl su šiuo žmogumi dirbti labai lengva. Tokių šeimyninių duetų galima nemažai surasti šou pasaulyje.

Vaidas Baumila išpopuliarėjo po muzikinio realybės šou „Dangus“. Grupės „Kastaneda" narys Donatas Baumila-Dūnis yra Vaido Baumilos vadybininkas. Ši komanda yra tikrai sėkminga, nors broliai visai neseniai pradėjo dirbti kartu jiems puikiai sekasi tai daryti. Todėl mano nuomone brolių sąjunga iš tiesų pasitvirtino.

Dar vieną puikų sūnaus ir tėvo duetą, aktorius vyresnįjį ir jaunesnįjį Vytautus Rumšus, buvo galima išvysti praėjusio sezono TV3 lietuviškame seriale „Broliai“. Tėvui ir sūnui Rumšams patinka dirbti kartu. Realiame gyvenime jie yra tėvas ir sūnus, seriale jie taip pat įkūnijo tėvo ir sūnaus personažus. Viename interviu aktoriai apie bendrą šeimyninį duetą kalbėjo su šypsena, ir teigė, kad darbas kartu abiem teikia daug teigiamų emocijų, o kai kada pareikalauja ir didesnio pasiruošimo.

Viename portale teko skaityti jog Jurga Anusauskienė Evelinai ne tik mama, bet ir geriausia draugė. Apie jas dėl to sklando daug įvairiausių gandų, tačiau joms visa tai neįdomu. Jurga yra puiki mama, stengiasi būti gera drauge ir dar geresnė prodiuserė. Šis mamos ir dukros duetas yra pavyzdys, kaip galima puikiai dirbti ir gauti puikių rezultatų. Jurga prisipažįsta, kad kartais būna ir keblių situacijų, būna kai Jurgos ir Evelinos nuomonės nesutampa, tačiau visada yra randamas abiems pusėms priimtinas sprendimas. Jurga Anusauskienė džiaugiasi, kad dirbdama su dukra gali didelę laiko dalį praleisti su ja.

Sklando daugybė gandų, kad su giminėmis geriau nesivelti į bendrą verslą, tačiau šie pateikti pavyzdžiai tai paneigia. Aš puikiai žinau ką tai reiškia ir kiti šeimyniniai duetai tai patvirtina. Todėl linkiu nepabijoti ir surizikuoti.

Visada Jūsų, Natalija

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją