„Taip, aš šviesiaplaukė, bet ne tuščia „Olialia“ pupytė” - nuskambėjo tokia frazė, kuri galbūt kažką privertė nusišypsoti, o kai ką labai nulūdino ir net papiktino, rašo „Muzikos žinios".

„Visada palaikiau Mią (nuotrauka apačioje - KLUBAS.lt pastaba), ne tik todėl, kad mes priklausome tai pačiai leidybinei kompanijai, tačiau ir dėl to, kad Mios kūryba man visada patiko. Ji tikriausiai vienintelė Lietuvos atlikėja, kurios dainų klausydavau ir žavėdavausi. Ir nors ji to nežino, bet Mią labai gyniau ir palaikiau po skandalingos istorijos su Natalija Zvonke. Visada buvau Mios pusėje. Bet perskaičiusi tokį jos pareiškimą net pašiurpau,“ – neslėpė nuostabos „Olialia Pupyčių“, kurias KLUBAS.lt skaitytojai pažymėjo kaip grupę, kuriai labiausiai atitinka apibūdinimas „dainuojančios papais", narė Oksana Pikul.

„Tikrai nežinau, ko ji siekia, bet, jei norėjo kažką įskaudinti ar supykdyti, tai jai pavyko. Manau, kad iš pradžių reikėtų pabendrauti su žmonėmis, o tik tada kalbėti tokius dalykus. Mes juk net dorai nepažįstamos, tad iš kur tokios išvados?“ – stebėjosi Oksana.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)