Jei viskas seksis pagal planą ir siuvėjai laiku spės pabaigti paskutines siūles, Sasha Son šiandien scenoje turėtų spinduliuoti akinančia balta spalva – būtent tokios spalvos kostiumą turėtų vilkėti vienas konkurso favoritų.

Prie balto džentelmeno kostiumo dainininkas priderins neatskiriamą savo įvaizdžio detalę – skrybėlę. Savo kolekcijoje turintis aibę galvos apdangalų, šį kartą Sasha Son turėtų pasipuošti klasikine juoda skrybėlaitę.

Tačiau televizijos žiūrovus turėtų nustebinti ne tik pasikeitęs įvaizdis, bet ir pats kūrinys. Kol kas atlikėjo vadybininko Martyno Tylos štabe dar svarstoma, kokia kalba Sasha Son atliks dramatišką baladę „Pasiklydęs žmogus“ – lietuvių ar anglų. Bet M.Tyla puse lūpų prasitarė, jog labai gali būti, kad kūrinys taps savotišku trijų kalbų miksu – lietuvių, anglų ir rusų.

Didžiojoje Britanijoje kelerius metus gyvenęs Sasha Son yra puikiai išlavinęs anglų kalbos tartį, o rusų kalba jam yra gimtoji, tad trijų kalbų miksas jam nėra didžiulė problema.

Juokaujama, kad prireikus, į kūrinį netgi būtų galima įpinti „tuteišų“ –specifinės Vilnijos krašto kalbos – fragmentų.

Nuo 21 val. portale KLUBAS.lt – tiesioginė „Dainų dainos“ finalo tekstinė transliacija ir komentarai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją