Įvairiuose interneto portaluose paskelbtos apklausos, lažybų bendrovių siūlomo statymai liudija, kad realiausias laimėtojais laikomos „69 danguje” merginos bei Sasha Son. Portalo KLUBAS.lt apklausoje dalyvavo beveik 7 tūkstančiai skaitytojų, iš kurių 35 procentai mano, kad laurus nuskins Sasha Son, o 27 proc. – kad triumfuos „69 danguje”. Trečioje vietoje – daug kam įstrigęs Dariaus ir Violetos duetas, surinkęs 13 proc. balsų.

Sasha Son pirmu numeriu kelią į finalą skynėsi ir atrankiniame ture, ir pusfinalyje, o štai „69 danguje“ merginos triumfo skonį pajuto antrojo finalo metu, kuomet choreografiškai patobulintas bei Karinos Krysko ir Sauliaus Skambino meile pasaldintas pasirodymas užliūliavo žiūrovų širdis.

Pasirodo, nei grupės merginos, nei prodiuseris Egmontas Bžeskas pergalės antrajame pusfinalyje nesitikėjo ir apie tokią sėkmę nė nesapnavo, todėl „Eurovizijos“ planų iš anksto nerezgė ir net jei laimėtų „Dainų dainos“ konkurse, gerai pasvarstytų, ar verta važiuoti į Maskvą - bent jau taip mano Nijolė Pareigytė.

„Jei laimėtume, manau, kad geriausia būtų atsisakyti minties dalyvauti „Eurovizijoje“. Kiek skaičiau komentarus, žmonės nelabai norėtų, kad mes atstovautume Lietuvai“, – nedviprasmiškai savo nuomonę dėsto Nijolė prisipažindama, kad nenorėtų nuvilti žmonių.

„Tai labai didžiulė atsakomybė. Aišku, lengviausia yra nuo atsakomybės bėgti, bet gal kartais taip pasielgti teisingiausia. Tai mano asmeninė nuomonė, nežinau, ką mano Mantas (taip vadinamas grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas) ar kitos mergaitės. Bet man tai per didelė atsakomybė ir per mažai pasitikėjimo savo jėgomis“, – atvirai nerimą išsakė Neli.

Paklausta, kas jai pačiai paliko didžiausią įspūdį antrajame konkurso pusfinalyje, Nijolė prisiminė Donatą Montvydą: „Jį labiausiai palaikė ir publika studijoje, jo vokaliniai ir aktoriniai sugebėjimai labai geri.“

N. Pareigytė prisipažino, kad pergalė antrajame pusfinalyje jai ir kitoms grupės narėms buvo labai maloni ir jaudinanti, bet ne dėl to, kad žengė dar vieną žingsnį link „Eurovizijos“, o dėl to, kad buvo įvertintos. Juo labiau, kad viso „Dainų dainos“ konkurso laimėtojas neprivalo atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ – tai tik papildomas apdovanojimas prie 15 tūkstančių litų piniginio prizo.

Nuo 21 val. portale KLUBAS.lt – tiesioginė „Dainų dainos“ finalo tekstinė transliacija ir komentarai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją