Tad portalas KLUBAS.lt paprašė garsios moters atskleisti savo požiūrį į stilių ir grožį.

Daugelis, ko gero, nustebs sužinoję, jog šlamančių milijonų moteris neinvestuoja į nagų ilgį ar dizainerių paslaugas. Anaiptol, moteris tikina, jog pinigai tik suteikia galimybę nusipirkti, bet ne išsirinkti tai, kas skoninga ir stilinga.

Visų pirma, galingą „ne“ moteris sako priauginamiems nagams ir plaukams, savaiminio įdegio kremams. Su stiliaus sąvoka moteriai kertasi ir nuo soliariumų pageltusi oda, ir nuo peroksido trupantys, lūžinėjantys plaukai. Stilius, anot Dainos, visų pirma yra moters išvaizda – oda, plaukai, nagai, dantys.

Ir nors moteris neretai užsuka į grožio salonus, tačiau visų teikiamų galimybių juose neišnaudoja – Dainai nepatinka nors ir natūralūs, bet pernelyg ilgi arba labai ryškiai „rėkiantys“ nagai.

Daina atvirai prisipažįsta ir tai, jog suknelę pas dizainerę Ramunę Piekautaitę ji siuvosi tik vienintelį kartą gyvenime. ,,Tai, kad aš papuoliau į stilingiausiųjų sąrašą, mane nustebino, nes pernelyg nesureikšminau šių dalykų. Žinoma, turiu savo požiūrį į madą, stilių, grožį, bet nesakau, kad jis teisingas. Manau, kad stiliaus esmė yra išsirinkti būtent tuos drabužius, kurie tau tinka prie gyvenimo būdo, sudėjimo, amžiaus. Juk neveltui sakoma, kad drabužio pagalba galima paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus“, - pasakoja D. Bosas, kuriai nesuprantamas solidaus amžiaus moteriškių noras apgaudinėti save: demonstruoti visą kojų ilgį arba renginyje sutiktą pašnekovą versti žiūrėti ne į akis, o į gilią iškirptę.

Daina tikina, jog jos pačios garderobe nieko pernelyg įmantraus nerasi. Moteris tiesiog dievina tą spalvą, kuri jai tinka labiausiai – juodą, o nemėgsta įvairių ryškių spalvų.

Tuomet, kai norisi eksperimentuoti, moteris derina subtilių pastelinių spalvų drabužius . Subtilumu dvelkia ir Dainos drabužių siluetai, kurie dažniausiai nėra labai atviri ar trumpi, ir papuošalai, su kuriais moteris elgiasi itin atsargiai.

,,Turiu keletą pamėgtų galerijų, kur parduodami originalūs Lietuvos menininkų darbai. Blizgančių „Swarovski“ koljė vengiu, nes Lietuvoje kokybiškos, madingos ir geros bižuterijos beveik nerasi. Ir apskritai labiau mėgstu tikrus dalykus. Turiu keletą papuošalų, kurie man daug reiškia – sužadėtuvių ir vestuvių žiedai, subtilūs auskarai, laikrodis - aš daugiau praktiškai nieko ir nenešioju“, - šypsosi D. Bosas ir priduria, jog tarp stiliaus ir beskonybės – tik vienas žingsnis.

Paklausta, kas vieną stilingiausių Lietuvos moterų žavi labiausiai, Daina Bosas nedvejodama atsako, jog tos moterys, kurios tiesiog jaučia save ir ribas arba tos, kurios tą patį grožio efektą sugeba pasiekti skoningais ir dažnai didžiajai visuomenės daliai nesuprantamais sprendimais. ,,Kartais žiūri ir žaviesi gražiai atrodančia solidesnio amžiaus moterimi, kuri sugeba atrodyti seksualiai, nors visi drabužiai – uždari“, - pasakoja D. Bosas.

Kalbėdama apie stilingiausias Lietuvoje žinomas moteris, D. Bosas pritarė sąrašą sudariusiam stilistui M. Petruškevičiui. Daina ploja Astai Valentaitei-Pinkevičienei, originaliu stiliumi žavi ir Ana Ciupij. Į stilingiausiai besirengiančių moterų sąrašą D. Bosas dar įtrauktų ir verslininkę Nadeždą Novickienę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją