Po sekundės negrabiai aptašytą akmenį primenantį apdovanojimą juodoji ranka atsainiai išmeta per tilto turėklus į vandenį.

Beveik niekam nekyla įtarimų, kad paslaptinga „juodoji ranka“ priklauso pačiam prieš porą savaičių šiuo apdovanojimu pagerbtam Andriui Mamontovui. Jis pats ceremonijoje, kuria „Radiocentras“ paskelbė apie savo permainas, nedalyvavo vietoje jo apdovanojimą atsiėmė Arnoldas Lukošius bei Eimantas Belickas, tad teoriškai šį prizą galėjo išmesti ir kartu su A.Mamontovu grojantys muzikantai.

Pats A.Mamontovas tvirtino šia tema neturįs ką pasakyti, net nenorėjo pasakyti, kokiame vandens telkinyje palaidotas šis vertingas apdovanojimas. Ar jo ranka išmetė prestižiniu vadinamą apdovanojimą? „Tegul tai būna spėlionių objektas“, - nedaugžodžiavo viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių.

Beje, Andrius savo kolekcijoje turi daugybę „Bravo“ ir „Radiocentro“ apdovanojimų, tačiau paklaustas, ar uos taip pat ištiks panašus likimas, tik nusijuokė: „Atsakymas – tyla“.

„Radiocentras“ į apdovanojimo išniekinimą sureagavo į savo radijo stoties puslapį įsidėdami paslaptingąjį filmuką su prierašu „Kas tai galėtų būti – bajeris, pamišimas ar kažkieno gudri apgaulė?“.

Garsus Andriaus Mamontovo kritikas, subyrėjusios grupės „Gravel“ lyderis Tomas Sinickis, šį, kaip įtariama A.Mamontovo, žingsnį, apibūdino kaip paprastai nesirinkdamas žodžių. „Tegul jis pats geriau į upę įkrenta, o apdovanojimą palieka ant kranto, - sakė T.Sinickis. – Nesuprantu, kas per ch...ia. „Radiocentras“ irgi pats kaltas – jei būtų padaręs bent sidabrinį apdovanojimą, niekas jo nemėtytų. Ch...ia čia yra“.

KLUBAS.lt skaitytojai gali išreikšti savo nuomonę, ką reiškia šis, kaip spėjama, A.Mamontovo žingsnis. Apklausos forma – dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)