Nuo aštuoniolikos įvairias svorio mažinimo gudrybes bandžiusi dainininkė, neištvėrusi kančių nusivylė taip, kad vieną dieną į viską tiesiog spjovė ir ėmė gyventi nevaržydama jokių savo norų.

,,Tiesiog pasakiau, kad viskas! Buvau labai pervargusi nuo tų visų dietų ir sportų. Tuo metu sportuodavau kartais net po šešias valandas per dieną, vengdavau net vaisių, nes juose yra cukraus“, - prisimena pradėjusi gyventi kitaip ir todėl dešimčia kilogramų papilnėjusi Beata.

Dabar moteris savęs nekankina jokiomis dietomis, bet ir nevalgo visko, ko užsimano. Dainininkė visiškai atsisakė mėsos, o alkoholinius gėrimus vartoja nebent per išskirtines šventes. Pagrindinis Beatos maistas – žuvis, daržovės, bulvės.

,,Žuvį valgau su daržovėm, bulves su daržovėm ir atvirkščiai, žodžiu, maistą derinu ir valgau maždaug tris kartus per dieną. Atsigeriu tik prieš valgį. Taip pat dabar pusryčiams valgau salotas ar vaisių, kai anksčiau gerdavau tik kavą“, - pasakoja B. Wilkin, nepamirštanti užsukti ir į sporto salę.

Dainininkė pridūrė, jog jos gyvenimo draugui, brazilui Gleytonui Barbosai, kiekvienas ,,minusinis“ kilogramas kelia didžiulę nuostabą: ,,Brazilai vertina kitokį moters grožį. Gleytonui patinka apvalesnės formos, o aš vertinu šiek tiek kitaip. Noriu patikti ir pati sau, todėl žiūriu ką ir kaip valgau, sportuoju“, - šypsosi Beata.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją