Klubas.lt V. Gerulaičio paklausė, ką gi jis mano apie tuos „Dainų dainos“ dalyvius, kurie pusfinaliuose atsidūrė aukščiausiose balsavimo rezultatų lentelių vietose – tikėtina, jog šeštadienį vyksiančio konkurso finalo transliacijos metu, dėl „Dainų dainos“ titulo ir galimybės Lietuvai atstovauti Eurovizijoje Maskvoje, įnirtingai „susikaus“ žiūrovų favoritai Sasha Son ir grupė „69danguje“.

„Tą berniuką išgirdau dar prieš tai, kai jis išvyko į Angliją. Tada jis pasirodė įdomus, gabus, toks siekiantis savos interpretacijos. Išsiskyrė iš kitų - dangų, žemių, yvų ir visų šitų mėšlų. Išsiskyrė tokiu improvizaciniu atlikimo būdu, balso valdymu, plačiu diapazonu, tada jis buvo toks egzotiškai džiazuojantis, o dabar grįžo, tapo popsininku, panašiu į kitus. Bet šitas nieko, tegu varo jis į tą maskvoviziją. „69danguje”? Ką aš ten galiu manyti? Grakštūs liemenys ir viskas. Normaliai, ten trys grakščios, per daug nesimaivo, papų nėra, todėl nėra ką rodyt, tai gerai“, - rimtai šmaikštavo V. Gerulaitis.

V. Gerulaitis prisipažino labai įdėmiai nesekantis „Dainų dainos“ dalyvių pasirodymų, o kai kuriuos matytus dainininkus, pavyzdžiui, Donato Montvydo pasirodymą, galėtų sumaišyti su kokiu kitu. M. Montvydo kūrybos daina „From the Distance“, su kuria antrajame pusfinalyje Donatas liko antroje vietoje, V. Gerulaičiui pasirodė labai ilga ir nuobodi.

Vis dėlto objektyviai negailestingai vertindamas dainininkų pasirodymus, iš visos lietuviškosios pop scenos padangės V. Gerulaitis išskyrė vieną dainą ir jos atlikėją. Muzikos kritikui jokių abejonių nekelia dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

„Tai ji yra talentinga dainininkė, kas čia stebėtina. Ir džiazuoja puikiai, ir pop skoningai daro, gali dar daug ką. Dėl Ščiogolevaitės niekam nekyla jokių abejonių. Čia jums ne trys ten tos danguj ar keturios ten... pragare“, - nuomonę drąsiai išreiškė V. Gerulaitis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją