Per pirmąjį pusfinalį aukščiausius balsus iš beveik visų regionų susirinko Sasha Son, o antrajame pusfinalyje jokių vilčių bent kiek priartėti nepaliko „69 danguje” merginos.

Įdomiausia, jog abu finalo favoritai radikaliai skiriasi vienas nuo kito, tad laukia intriguojanti dvikova, kas laimės: kuklus vienišas vaikinas, pritemdytoje scenoje neįtikėtinu balsu traukiantis asmeniniais išgyvenimais pagrįstą dainą „Pasiklydęs žmogus“, ar pro šalį gana akivaizdžiai „Meilės melodiją“ traukiančios, bet labai spalvingą ir akis prie ekranų prikaustantį šou sukūrusios „69 danguje” merginos?

Žinoma, negalima nurašyti ir kitų atlikėjų, kurie finalui taip pat gali paruošti ne vieną staigmeną. Tuo, kad žiūrovų simpatijos keičiasi kas savaitę, jau galėjome įsitikinti – prieš kelias savaites paskutiniu numeriu į pusfinalį prasibrovusios „69 danguje” merginos, įrodė, kad turint gerą sumanymą, žiūrovą galima greitai „papirkti”.

Likus savaitei iki „Dainų dainos“ finalo, KLUBAS.lt klausia savo skaitytojų – kas vertas važiuoti į Maskvą, į „Euroviziją“? Balsavimo forma – dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją