Tiesa, M.Petruškevičius pažymėjo, kad sudarinėdamas penketukus, jis vertino ne tik aprangos stilių, bet žvelgė kur kas plačiau, dirstelėdamas į garsenybių gyvenimo būdą – kaip jie bendrauja, pateikia save, kaip elgiasi visuomeniniame gyvenime.

Stilingiausiųjų penketukas (vardų abėcėlės tvarka)

Ana Ciupij (restorano „Stikliai“ bendrasavininkė - nuotraukoje kairėje) M. Petruškevičius sako, kad Ana Ciupij stilius atsispindi jos gyvenimo būde. „Stilius nėra tik drabužiai, tai yra visuma, kurią puikiai atspindi „Stiklių“ bendrasavininkės gyvenimas. Ji yra stilinga prancūziško tipo moteris, šarminga ir išskirtinė, o svarbiausia - nuo stiliaus yra neatsiejamos jos rafinuotos manieros."

Alina Orlova (dainininkė) Alina Orlova, anot Manto, yra išskirtinė ir formato nesivaikanti atlikėja: „Ji nėra pabodusi mūsų scenos žvaigždė. Prie stilingiausiųjų ją priskyriau dėl to, kad ji moka savo stilių formuoti paprastai, ir įrodė, kad net paprasta suknelė scenoje gali spindėti įvairiomis spalvomis. Ji yra įdomi asmenybė. Jos muzika stilinga, todėl ji gerbiama ir elito sluoksnyje, ir tarp paprastų žmonių."

Asta Valentaitė – Pinkevičienė (verslininkė) „Asta mūsų Lietuvėlėje mados srityje nuveikė tikrai daug ir puikiai atstovauja madą. Ji nėra padariusi mados klaidų. Juk nėra labai paprasta kiekvieną kartą atrodyti vis kitaip, bet visada skoningai ir subtiliai", - pagyrų negailėjo M. Petruškevičius.

Daina Randers-Bosas (verslininkė) Anot Manto, Daina Bosas puikiai jaučia, kas yra stilinga: „Ji žino, kad laiptelis nuo stiliaus iki beskonybės yra labai mažas, bet niekada ant jo nepaslysta. Nors yra dviejų vaikų mama ir gyvena toli nuo sostinės, ji nepriekaištingai formuoja savo stilių ir niekada nepamiršta, kad viena iš stiliaus sudedamųjų dalių yra ir plati šypsena."

Dalia Ibelhauptaitė (teatro režisierė) Dalia Ibelhauptaitė, pasak M. Petruškevičiaus, atstovauja meną ir stilingą gyvenimo būdą visomis prasmėmis. „Ji yra stilinga moteris gurmanams", - priduria Mantas.

Nestilingiausiųjų penketukas (vardų abėcėlės tvarka)

Daina Bilevičiūtė (dainininkė) Nestilingųjų kategorijoje Daina Bilevičiūtė atsidūrė dėl to, kad mėgsta eksperimentuoti spalvomis ir nejaučia saiko. Jai ši nominacija atitenka už persistengimą.

Inga Paksaitė-Stumbrienė (verslininkė) Ingai Stumbrienei M. Petruškevičius pataria nebūti lietuviškąja Paris Hilton, nes vieną tokią jau turime Holivude, kurios skleidžiamo rožinio aromato dvelksmas atkeliauja ir iki Lietuvos.

Irena Starošaitė (dainininkė) Kalbėdamas apie Ireną Starošaitę Mantas pamini, kad ji yra žavinga ir charizmatiška moteris, tačiau jos iškirptės yra ne visada tinkamoje vietoje tinkamu laiku. Jos sceninė apranga galėtų būti santūresnė. „Be proto myliu išraiškingas moteris, tik kartais gaila, kad turime nusivilti jų pasirinktais arba stilistų joms parinktais tualetais"

Mia (dainininkė) „Ir popsas gali turėti daug atspalvių, - sako M. Petruškevičius, kalbėdamas apie Mią - o ši atlikėja yra popsas be įvaizdžio. Nesinorėtų peikti už provincialumą, bet nemanau, kad karvių kailio rašto batai ir kojinės iki kelių yra stilinga."

Svetlana Pronina (advokatė) „Moteris, kuri supranta, ką reiškia žodis subtilu yra vertybė. Linkiu, kad bekuriant ekstravagantišką stilių atrastumėt tai, kas yra išties subtilu ir skoninga.", - poniai Svetlanai palinkėjo Mantas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją