Po kelias savaites trukusio balsavimo portale KLUBAS.lt paaiškėjo, kad savo gerbėjų skaičiumi, netingėjusių už savo numylėtinį balsuoti internetu ir SMS žinutėmis, gerokai pranoksta kitas Lietuvos muzikos, mados, televizijos ir politikos žvaigždes.

Pirmą kartą portalo KLUBAS.lt surengtuose Metų įžymybės rinkimuose Radži dar kurį laiką bandė vytis visa eilė Lietuvos garsenybių, tačiau artėjant rinkimų finišui, Radži gerbėjai balsai sruvo nenutrūkstamu srautu. Sudėjus internetinius balsus ir balsavimą SMS žinutėmis, paaiškėjo, kad jaunasis Panevėžio romas surinko net 28 697 balsus ir beveik 11 tūkstančių balsų pralenkė jam ant kulnų ilgą laiką lipusią dainininkę Eveliną Anusauskaitę (ji surinko 17 754 balsus).

Trečioje vietoje liko Ruslanas Kirilkinas, surinkęs 4024 balsus, ketvirtoji pozicija atiteko Karinai Krysko (2088 balsai), o penktoje vietoje liko ilgas savaites „Lietuvos įžymybių top 20” nepralenkiama buvusi Džordana Butkutė (1998 balsai).

Visas 2008 metų Lietuvos įžymybių dvidešimtukas išsidėstė taip:

1.Radži Aleksandrovičius

2.Evelina Anusauskaitė

3.Ruslanas Kirilkinas

4.Karina Krysko

5.Džordana Butkutė

6.Sasha Son

7.Algis Ramanauskas-Greitai

8.Inga Jankauskaitė

9.Goda Sabutytė

10.Natalija Zvonkė

11.Mia

12.Arūnas Valinskas

13.Jurgita Jurkutė

14.Šarūnas Jasikevičius

15.Juozas Statkevičius

16.Violeta Tarasovienė

17.Giedrė Rusytė

18.Egidijus Dragūnas

19.Aistė Paškevičiūtė

20.Mantas Petruškevičius

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)