Deja, fanfaromis skambančių vestuvių dar teks palaukti – Nijolė buvo pakviesta padėti Švedijos vestuvinio makiažo guru Olle Johanssonui.

Be Nijolės, vestuvinius aprėdus bei makiažą demonstravo ir daugiau modelių, o Olle Johanssonas vis pajuokaudamas viename „Vilniaus vartų“ restorane susirinkusioms ponioms bei panelėms, aiškino makiažo ir aprangos subtilumus.

Trečiadienio vakarą į sostinės „Vilniaus vartuose“ įsikūrusį restoraną viena po kitos iš limuzino lipo nuotakos, kurias pasitiko ir vestuvinio makiažo bei aprėdų subtilybes aiškino Švedijos makiažo meistras Olle Johanssonas.

Kiekvienas modelis atrodė vis kitaip. ,, Ši nuotaka atrodo nuostabiai. Ji vilki klasikinę baltą suknelę, todėl ir makiažas jos – klasikinis, pritaikytas europietei“, - pasakojo O. Johansson. Vėliau ,,podiumu“ žingsniavo ir ekstravagantiškesnes vestuvines sukneles vilkinčios nuotakos. O vienas modelis, „ištapytas“ vadinamuoju „dūminiu“ makiažu ir pasipuošęs juoda suknele, sukėlė tikrą emocijų audrą restorane. Skambant puikiai prie „juodosios nuotakos“ stiliaus derančiai AC/DC dainai „Highway to Hell“ („Greitkelis į pragarą“), podiumu virtusiame restorane bent porą minučių skambėjo plojimai.

Renginio vinimi tapo ,,69 danguje” dainininkė Nijolė Pareigytė, kurios subtilius veido bruožus O. Johansonas savo meistro rankomis ypač vykusiai paryškino. Vėliau Nijolė pasipuošė jaunosios suknele (beje, tai jau buvo ne pirmas kartas – Nijolės ir Milanno vestuvių žaidimas prieš kelerius metus buvo išsamiai aprašytas žiniasklaidoje – KLUBAS.lt pastaba), ir, kaip dera tikrai nuotakai, į merginų būrį metė gėlių puokštę.

KLUBAS.lt galerijoje - vestuvinio vakarėlio akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją