Metų įžymybė renkama dviem būdais – skaitytoja gali atiduoti savo balsą už pamėgtą asmenybę balsuodamas internete, o taip pat trumposiomis žinutėmis. Internetiniame balsavime beveik nuo pat pradžių kova užvirė tarp dviejų jaunų lietuviškos estrados šviesulių –Evelinos Anusauskaitės ir Radži Aleksandrovičiaus. Vieną dieną labiau pasistengdavo Evelinos gerbėjai, ir žavioji dainininkė pakildavo į pirmą vietą, tačiau atkaklieji Radži fanai nenusileidžia nė per nago juodymą, ir pasistengia, kad jų favoritas išstumtų Eveliną iš pirmosios vietos.

Tačiau didžiausia rinkimų intriga yra ta, kad šios internetinio balsavimo lenktynės yra tik viena rinkimų pusė. Žvilgtelėjus į SMS balsavimus, tampa aišku, kad situacija turnyrinėje lentelėje yra kur kas įdomesnė nei žvelgiant į internetinio balsavimo topą. Žinant, kad nusiuntus paprastą žinutę garsenybei priskaičiuojama iš karto 40 balsų, o VIP žinutė – net šimtas, lyderiu tapti visai realius šansus turi ir tos įžymybės, kurios skaičiuojant vien internetinius balsus, kol kas nemenkai atsilieka nuo Evelinos ir Radži.

Nugalėtojas paaiškės sudėjus internetinio ir SMS balsavimo balsus – rinkimų rezultatai bus paskelbti portale KLUBAS.lt vasario 1 dieną. Tad per likusias keturias dienas skaitytojai dar turi pakankamai laiko viena ar kita linkme pakreipti savo favoritų likimą „Metų įžymybės“ rinkimuose.

Kaip balsuoti SMS žinutėmis?

Jei norite balsuoti paprastąją SMS žinute, kuri Jūsų favoritui pelnys 40 balsų, įrašykite raktažodį KLUB, tarpelis ir įžymybės inicialai. Žinutę siųskite trumpuoju telefonu numeriu 1654. Žinutės kaina – 2 litai. Pvz, norite atiduoti balsą už Šarūną Jasikevičių, Jūsų siunčiama žinutė turi atrodyti taip: KLUB SJ Jei norite balsuoti VIP SMS žinute, kuri Jūsų favoritui pelnys 100 balsų, įrašykite raktažodį KLUBVIP, tarpelis ir įžymybės inicialai. Žinutę siųskite trumpuoju telefonu numeriu 1679. Žinutės kaina – 5 litai. Pvz, norite atiduoti balsą už Šarūną Jasikevičių, Jūsų siunčiama žinutė turi atrodyti taip: KLUBVIP SJ

Kandidatų inicialai:

Džordana Butkutė – DB

Evelina Anusauskaitė - EA

Radži Aleksandrovičius - RA

Ruslanas Kirilkinas - RK

Karina Krysko - KK

Goda Sabutytė - GS

Sasha Son - SS

Inga Jankauskaitė - IJ

Mia - MI

Natalija Zvonkė - NZ

Šarūnas Jasikevičius - SJ

Violeta Tarasovienė - VT

Egidijus Dragūnas - ED

Jurgita Jurkutė -JJ

Juozas Statkevičius - JS

Mantas Petruškevičius - MP

Giedrė Rusytė - GR

Aistė Paškevičiūtė - AP

Arūnas Valinskas - AV

Algis Ramanauskas-Greitai - AR

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją