KLUBAS.LT skaitytojų teismui pateikia įsimintiniausius Lietuvos muzikantų sceninius įvaizdžius.

Seksualūs drabužėliai, trumpi sijonėliai ir ryškios spalvos buvo neatsiejama daugumos moteriškos lyties atstovių sceninio įvaizdžio dalis.

Pirmajame atrankiniame ture sėkmingai pasirodžiusios grupės „69 danguje“ merginos atrodė viliojančiai, bet paslaptingai. Egmontas Bžeskas merginas apvilko ilgomis raudonomis sukniomis, o Karmen įspūdį sustiprino elegantiškos vėduoklės.

Kol grupė „69 danguje” slėpė savo dailias kojas, „Yva“ merginos demonstravo moteriškus privalumus. Tapusios seksualiomis stiuardesėmis Natalija, Kristina ir Gintarė vyrų akis džiugino giliomis iškirptėmis ir trumpučiais sijonėliais. Nors buvo kalbų, kad šį įvaizdį merginos pasiskolino iš Britney Spears, rezultatas išėjo tikrai neblogas.

Dar stipriau vyrų širdis privertė plakti „lateksinių“ merginų apranga. Dainuodamos apie plastmasinę širdį grupės „ŠokoLedas“ merginos pačios atrodė it plastmasinės lėlytės su erotikos prieskoniais. Trumputės rožinės suknytės ir prisegamos rožinės latekso kojinės puikiai atspindėjo dainos turinį – ir čia E. Bžeskas pasistengė iš peties.

Seksualus įvaizdis kelio į pusfinalį „Šokoledui“ neatvėrė, tokia pati lemtis ištiko ir atlikėją Augustę. Augustė, atlikusi puikią dainą, nepamiršo ir intriguojančių detalių. Priklijuojamų tinklinių kojinių mezginėliai retsykiais išlysdavo iš po trumpučių juodų kailinių.

Originaliu sceniniu įvaizdžiu sublizgėjo ir jaunoji atlikėja, „Muzikos akademijos“ finalistė Urtė. Mergina scenoje virto šiuolaikine balerina, žygiuojančia bėgimo takeliu. Tuo tarpu labai moteriškai ir neprovokuojančiai atrodė Urtės mokytoja „Muzikos akademijoje“ Rūta Ščiogolevaitė. Rūta, it baltas angelas, scenoje buvo įsisupusi į balto šilko suknią.

Nors vyrai įvaizdžio vingrybėmis stebina rečiau, „Dainų dainoje“ buvo vienas kitas stiliaus perliukas. Labiausiai įvaizdžio srityje pasižymėjo Alanas Chošnau – jo sušiauštų plaukų šukuosena buvo aptarinėjama ir pačios laidos metu, ir dar kelios dienos po to.

Savo įvaizdžio nepakeitęs Sasha Son vis dėlto užkariavo Lietuvos moterų ir vyrų simpatijas. Blizgia skrybėle pasipuošusį Sashą Son galite įvertinti balsuodami.

Savo stiliui ištikimi liko ir „Kastaneda“ vyrukai. Tamsūs akiniai, džinsiniai šortai ir kostiuminiai švarkai, nors ir atrodė neįprastai, tiko maištingajam duetui. Stiliaus akcentai derėjo ir į skandalą dėl plagiavimo įsivėlusiam Deiviui Norvilui. Prie dainos „Lietuva“ jis priderino Lietuvos respublikos trispalvės spalvomis margintą rankos raištį.

Kuris sceninis įvaizdis gražiausias – spręskite balsuodami.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją