Kelialapį į kitą etapą pelnė Donatas Montvydas, Karina Krysko ir Milanno, Aurelija, Asta Pylipaitė ir Onsa, Rūta Lukoševičiūtė bei „El Fuego“. Bene didžiausiu netikėtumu tapo „Šokoledo“ fiasko – įspūdingai pasirodęs merginų duetas liko vos vienuoliktoje vietoje.

Paskutinį „Dainų dainos“ turą pradėjo etatiniai „Eurovizijos“ atrankų dalyviai „Saulės kliošas“, privertę garsųjį prodiuserį Egmontą Bžeską triukšmingai lieti savo emocijas.

Antrasis scenoje pasirodė Donatas Montvydas, kuris jau kišenėje turi kelialapį į „Dainų dainos“ pusfinalį, kurį praėjusią savaitę pelnė su savo mokytoja Rosita Čivilyte. Jausmingai savo kūrinį sudainavusį Donatą scenoje pakeitė į boružes persikūnijusios „Širdelės“, kurios dainavo įsitaisiusios ant batuto. Po jų savo konkursinę dainą atliko rudenį per TV3 rodyto muzikinio šou „Žvaigždžių vartai“ dalyvė Indraya.

Šeimyninis Natalijos ir Deivydo Zvonkų duetas nepraleido progos pareklamuoti „Yvos“ šokių studijos – duetui scenoje talkino gausus jaunųjų „Yvos“ studijos šokėjėlių būrys. Kartu su pulku vaikų scenoje pasirodė ir Stano. Matyt neatsitiktinai laidos vedėjai Livija Gradauskienė ir Audrius Giržadas jį pakrikštijo tėčiu – pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad praėjusį rudenį vedusio Stano žmona jau laukiasi.

Gana įspūdingus pasirodymus surengė Karinos Krysko ir Milanno duetas (tiesa, šis pasirodymas neapsiėjo be klaidų), „El Fuego“, Onsos ir Astos Pylipaitės duetas, Aurelija, Rūta Lukoševičiūtė bei „zemfiriška“ maniera savo kūrinį „Plastmasinė širdis“ atlikęs merginų duetas „Šokoledas“.

KLUBAS.lt skaitytojai balsuodami straipsnio dešinėje, gali išrinkti geriausiai trečiajame „Dainų dainos“ ture pasirodžiusį atlikėją ar grupę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją