Nuo šiol seksualiosios šviesiaplaukės bus jojikėmis. Naująjį intriguojantį įvaizdį, dar labiau intriguojančiu jojikių pavadinimu, „Olialia mergaitės“ pristatė neseniai startavusioje sportinėje laidoje „Pildyk gladiatorių taurė“.

„Nauji metai – naujas įvaizdis“, – Olialia.lt sakė grupės žvaigždė Oksana Pikul.

Juodos ir baltos spalvos deriniai, į „arklio uodegą“ surišti ilgi šviesūs plaukai, kūno formas išryškinančios kelnės ir, žinoma, gilios iškirptės – taip atrodo atsinaujinusios ir į raiteles pretenduojančios seksualiosios pupytės.

Maža to, merginos prasitarė, kad netrukus jų muzikos ir išvaizdos gerbėjai galės džiaugtis trijulės debiutiniu albumu. Kurio akcentas – labai jau intriguojantis ir seksualumu alsuojantis viršelis. Albumas, anot Oksanos, bus, kaip ir visa grupė, seksualus. Toks seksualus, kad net pačioms karščiausioms pupytėms per daug seksualus pasirodė: „Albumo viršeliui buvo pasirinktas labai seksualus įvaizdis, bet mes šiek tiek jį prigesinome. Juk kas per daug, tas nesveika.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją