Portalas KLUBAS.lt rudenį pristatė „Lietuvos įžymybių Top 20“, kuris sulaukė didžiulio pasisekimo. Atsižvelgdami į šio topo rezultatus ir sudarėme dvidešimties pretendentų į „Metų įžymybės“ titulą sąrašą. Į šį titulą pretenduoja:
Džordana Butkutė , Evelina Anusauskaitė, Radži Aleksandrovičius, Ruslanas Kirilkinas, Karina Krysko, Goda Sabutytė, Sasha Son, Inga Jankauskaitė, Mia, Natalija Zvonkė, Šarūnas Jasikevičius, Violeta Tarasovienė, Egidijus Dragūnas, Jurgita Jurkutė, Juozas Statkevičius, Mantas Petruškevičius, Giedrė Rusytė, Aistė Paškevičiūtė, Arūnas Valinskas ir Algis Ramanauskas-Greitai.

Už metų įžymybę galima balsuoti dviem būdais – kaip įprasta „Lietuvos Top 20” rinkimuose, balsuojant internetu už savo favoritą. Tai reiškia, kad Jūsų favoritas gauna vieną balsą.

Balsuoti už savo favoritus galima ir SMS žinutėmis. Paprastoji SMS žinutė Jūsų favoritui pelnys iš karto 40 balsų, o VIP SMS – net 100 balsų.

Norėdami išlaikyti didesnę intrigą, SMS balsavimo rezultatus pridėsime prie internetinio balsavimo tik pačioje Metų įžymybės rinkimų pabaigoje. SMS balsas gali būti ypač svarus ir rinkimų rezultatus apversti aukštyn kojomis, tad tikrieji įžymybių gerbėjai turėtų pasistengti abiejuose balsavimo frontuose.

Metų įžymybė bei visas populiariausių šalies žmonių dvidešimtukas bus paskelbtas vasario 1 dieną.

Kaip balsuoti SMS žinutėmis?

Jei norite balsuoti paprastąją SMS žinute, kuri Jūsų favoritui pelnys 40 balsų, įrašykite raktažodį KLUB, tarpelis ir įžymybės inicialai. Žinutę siųskite trumpuoju telefonu numeriu 1654. Žinutės kaina – 2 litai. Pvz, norite atiduoti balsą už Šarūną Jasikevičių, Jūsų siunčiama žinutė turi atrodyti taip: KLUB SJ Jei norite balsuoti VIP SMS žinute, kuri Jūsų favoritui pelnys 100 balsų, įrašykite raktažodį KLUBVIP, tarpelis ir įžymybės inicialai. Žinutę siųskite trumpuoju telefonu numeriu 1679. Žinutės kaina – 5 litai. Pvz, norite atiduoti balsą už Šarūną Jasikevičių, Jūsų siunčiama žinutė turi atrodyti taip: KLUBVIP SJ

Kandidatų inicialai:

Džordana Butkutė – DB

Evelina Anusauskaitė - EA

Radži Aleksandrovičius - RA

Ruslanas Kirilkinas - RK

Karina Krysko - KK

Goda Sabutytė - GS

Sasha Son - SS

Inga Jankauskaitė - IJ

Mia - MI

Natalija Zvonkė - NZ

Šarūnas Jasikevičius - SJ

Violeta Tarasovienė - VT

Egidijus Dragūnas - ED

Jurgita Jurkutė - JJ

Juozas Statkevičius - JS

Mantas Petruškevičius - MP

Giedrė Rusytė - GR

Aistė Paškevičiūtė - AP

Arūnas Valinskas - AV

Algis Ramanauskas-Greitai - AR

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją