„Dainų dainos“ transliacijos sumanymas - ne tik vaizdas iš LTV didžiosios studijos, bet ir periodiniai tiesioginiai susijungimai su didžiųjų miestų LTV studijomis, į kurias kviečiami muzikos pasaulio atstovai. Šiaulių studijoje praėjusį šeštadienį svečiavosi Lietuvos
country
meistras Virgis Stakėnas.

Linksmasis muzikantas komentavo atlikėjų pasirodymus, o renginio vedėjas Audrius Giržadas netikėtai pakomentavo atlikėjo svorį. „O man tiesiog įdomu, jie ten į studiją į Šiaulius pagal svorį pašnekovus kviečiasi?“ , – po tiesioginio televizinio tilto su Šiauliais ir V. Stakėnu leptelėjo A. Giržadas. Šį kartą matyt vakaro vedėjas turėjo mintyje, kad praėjusios transliacijos metu Šiauliuose taip pat buvo įspūdingų „išmatavimų“ svečias Remigijus Ruokis.

Į tokią A. Giržado repliką Virgis Stakėnas sureagavo taikiai. KLUBUI.LT atlikėjas sako, kad ant A. Giržado nesupyko. „Aš juk suprantu, kad nesu balerina, todėl į tokius juokus reaguoju ramiai. Strazdanoti, akiniuoti, storuliai ir panašūs žmonės jau nuo vaikystės girdi visokių replikų iš vaikų, kaimynų ir gražių moterų“, – juokiasi geros nuotaikos nestokojantis V. Stakėnas.

„Tačiau meluočiau sakydamas, kad mes nereaguojame į tokius dalykus. Reaguojame, bet kam reikia visokių pasišpilkavimų ir panašių dalykų. Juk galėjau aš irgi pasakyti Giržadui, kad jis plikas, bet nesakiau, nes nuo to nei man, nei jam nebūtų geriau. Mes su Audriumi jau seniai pažįstami, todėl jo juokus suprantu. Juo labiau, kad juk gali būti vertinamas ne tik fizinis svoris, bet ir svoris, kaip atlikėjo, reikšmingo žmogaus“, – pridūrė muzikantas.

Dar viena strėlė atiteko atlikėjui D. Norvilui. Kaip pastebėjo ir V. Stakėnas, tariamas anekdotas apie Deivio ūgį nebuvo toks taiklus ir nekaltas juokelis, kaip A. Giržado pašmaikštavimas apie V. Stakėno svorį.

Jau televizijos žiūrovams balsuojant už geriausią to vakaro dainą vėl buvo jungiamasi su kituose miestuose įsikūrusiomis LTV mažosiomis studijomis. Susijungus su Alytaus studija, kurioje svečiavosi Darius Babijonas, studijos svečias prisiminė „trumpą anekdotą“ apie balsavimų favoritu tapusį Deivį: „Penkiolikos metų senumo istorija, debiutuojančio Deivio pasirodymas konkurse „Sparnai“. Deivis repetuoja scenoje prieš operatorius, o kitas šalia stovėjęs žmogus, kuriam vaizdą užstojo prieš Deivį stovėjęs monitorius, klausia: „Kodėl jis klūpo?“. O Deivis ne klūpėjo, o stovėjo.“

„Bet Deivi, tu užaugai taip, kad visa Lietuva renkasi tai, ką tu darai“, – pridūrė D. Babijonas.

KLUBUI.LT pasiteiravus Deivio, kaip jis priima tokį neva anekdotą, atlikėjas atsakė, kad į tokį juokelį niekaip nesureagavo: „Niekaip nereagavau, nes manau, kad kiekvienas juokus supranta pagal savo sugedimo laipsnį, tai tiek.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją