„Yvos“ šviesiaplaukės scenoje jau ne vienerius metus. Tūlas lietuvis žino Nataliją, Kristiną ir Gintarę, savo įsimintinomis dainomis, seksualiais sceniniais kostiumais, naujais projektais, o kartais ir skandalais linksminančias savo gerbėjus.

Tuo tarpu naujoji blondinių grupė mįslingu pavadinimu „Venera“ kelią į sceną skintis pradėjo visai neseniai. Alvyda, Rita ir Agnė – profesionalūs fotomodeliai, kaip pačios pasakoja, susipažino apatinių drabužėlių fotosesijoje, o netrukus nusprendė, kad gali ne tik prieš fotografo objektyvą pozuoti, bet ir dainuoti.

Susipažinusios su reikiamais žmonėmis Belgijoje, kur įrašė dainą, grįžusios į gimtinę merginos nusprendė neatsisakyti minties tapti populiariomis dainininkėmis, tad pradėjo bendradarbiauti su prodiuserine kompanija „Solist“.


Kiek anksčiau popmuzikos padangėje pasirodžiusi seksualumo neslepiančių šviesiaplaukių merginų grupė „Olialia pupytės“ pastaruoju metu taip pat itin dažnai mirguliuoja spaudos puslapiuose ir sulaukia vis daugiau dėmesio. Nepabijojo merginos pademonstruoti savo privalumų ir vyrams skirtam žurnalui – juk dėmesį užsitarnauti galima ne tik dainomis.

Minėtosios grupės merginos savo muzikinę karjerą pradėjo taip pat pozuodamos fotografams – merginos išpopuliarėjo nusifotografavusios erotiniam kalendoriui. Kuri šviesiaplaukių trijulė verčiausia jūsų dėmesio? Išreikškite nuomonę balsuodami.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją