Klubas.lt skaitytojams tradiciškai siūlo balsuoti didžiųjų rinkimų apklausoje ir išrinkti, kuris praėjusių metų apsinuoginimas juos sudomino labiausiai – ar tai būtų
papukų
demonstravimas, ar atviras širdies paslapčių atskleidimas.

Evelina Anusauskaitė(nuotrauka viršuje). Kol kas devyniolikmetė atlikėja savo širdies reikalus slepia po devyniais užraktais. Prisipažįsta, apie šiltus santykius su scenos partneriu Leonardu Pobedonoscevu, bet slepia, ar yra jį išmylėjusi. Nenoriai kalba apie Anglijoje šiuo metu gyvenantį širdies draugą Roką, bet neigia kalbas apie skyrybas. Tačiau prieš fotoobjektyvą nusimesti drabužius Evelinai nebuvo taip sunku – savo kūną prisidengusi muzikinėmis tik muzikinėmis plokštelėmis ji jautėsi puikiai.




Gintarė Ramonaitė. Nors Gintarę praėjusiais metais išpopuliarino nuoga fotosesija, kurioje matosi merginos krūtinė ir ji nesikrato vulgarumo etiketės, neslepia G. Ramonaitė ir širdies reikalų bei asmeninių išgyvenimų. Mergina prisipažįsta, kai jai liūdna, pasakoja apie savo planus ir ramiai kalba tikrojo apsinuoginimo tema. Gintarė – kone atviriausia žiniasklaidos herojė.

Vaida Židonytė. Apsinuoginti tikrąja šio žodžio prasme išdrįso ir modelis, grožio salono savininkė Vaida Židonytė. Ji jau pozavo, intymias vietas skoningai prisidengusi, vieno bulvarinio žurnalo viršeliui. O visai neseniai sulaukė pasiūlymo pozuoti ir lietuviškajam „Playboy“ variantui. Deja apie vidinį apsinuoginimą su Vaida negali nebūti nė kalbos – moteris slepia savo širdies reikalus ir asmeninį gyvenimą.

Radži Aleksandrovičius. Pusnuogis Radži žurnalams nepozavo – vienintelė išsirenginėjančio Radži nuotrauka – Klubas.lt fotografo užfiksuota „Muzikos akademijos“ užkulisiuose. Nors savo širdies reikalų Radži taip pat nėra linkęs atskleisti, praėjusių metų pabaigoje charizmatiškasis atlikėjas vis tik prasitarė: jis turi merginą, kuri dažnai jį lydi į koncertus, tačiau gerbėjai ir žiniasklaida, pasirodo, jos nesuseka.

Sonia. Viena drąsiausiai savo kūno privalumus atvirai demonstruojanti įžymybė – Lietuvoje išpopuliarėjusi rusaitė Sonia. Ji ne tik išsirengė vyrams skirtam žurnalui, bet Klubui.lt žadėjo, jog panašių fotosesijų bus ir daugiau. O apie asmeninį Sonios gyvenimą taip pat ne daug kas žinoma – šoko ji striptizą, ar nešoko? Draugauja su savo prodiuseriu Alku Paltaroku, ar nedraugauja? Aišku tik tiek, kad krūtys jos natūralios, o lūpos – padailintos.

Ruslanas Kirilkinas. Ruslanas, kaip ir Radži, savo žirafomis puoštas trumpikes parodė taip pat ne žurnalo viršelyje, bet tos pačios „Muzikos akademijos“ užkulisiuose. O apie dvasinį ir širdies apsinuoginimą pasakyti galima kur kas daugiau. Praėjusiais metais iš Suomijos grįžęs į Lietuvą jis neslėpė savo netradicinės orientacijos, o ir populiariame žurnale galų gale savo vyrą visuomenei pristatė. Štai kur žmogus atviras.

„Olialia pupytės“. Visai neseniai Klubas.lt skaitytojai šviesiaplaukių merginų grupę išrinko labiausiai verta papukus demonstruojančios grupės vardo. Nepaslaptis, kad merginos, trys vienu metu, nusimetė drabužėlius ir leido „Playboy“ skaitytojams pasidžiaugti jų apnuogintais kūnais. Apie asmeninį gyvenimą merginos kalba retai, o ir šia tema jos retai kamantinėjamos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją