Šį kartą net keliais apdovanojimais galėjo didžiuotis aktorė Kate Winslet, pelniusi net dvi statulėles. Geriausia aktore K. Winslet buvo paskelbta už vaidmenį filme „Revolutionary Road“ („Nerimo dienos“), o geriausia antro plano aktore ji tituluota už vaidmenį filme „Reader“ („Skaitytojas“).

Vis dėlto ne mažiau dėmesio sulaukė ne išdalintos statulėlės, o damų, žengiančių raudonuoju kilimu, suknelės. Juk tokie prestižiniai apdovanojimai kaip „Auksinių gaublių“ ar „Oskarų“ ceremonijos, visada sulaukia milžiniško žiniasklaidos dėmesio, todėl Holivudo moterys ir panelės savo aprangą rinkosi itin kruopščiai.

Ant raudonojo kilimo sublizgėjo vakaro vedėja Jennifer Lopez, pasipuošusi auksu tviskančia Marchesa suknele ir Lorrain Schwartz papuošalais. Kukliai bet kaip visada puikiai atrodė aktorė Angelina Jolie, pasipuošusi Versace suknele ir avėjusi Jimmy Choo batelius. Vakaro pažiba Kate Winslet buvo pasipuošusi Yves St. Laurents suknele ir bateliais, ansamblį papildžiusi Chopard deimantiniais papuošalais.

Nemažiau dėmesį kaustė ir aktorė Anne Hathaway, žėrėdama Giorgio Armani suknele, puošta swarovski kristalais. Lyg šių laikų Marilyn Monroe raudonuoju kilimu žengė aktorė Drew Barrymore, pasipuošusi pilkšvai melsva Dior suknele.

Aktorė Eva Longoria kaip visada atrodė seksualiai – karštą raudoną suknelę jai sukūrė Reem Acra. Į seksualiųjų gretas būtinai privalome įtraukti ir atlikėją Beyonce Knowles, vilkėjusią atvirą ir provokuojančią Elie Saab suknelę. Seksualiai atrodė ir aktorė Salma Hayek – savo privalumus įspraudusi į pilkšvą Bottega Veneta suknelę.

Mergaitiškai rožine suknia vilkėjo aktorė Cameron Diaz. Aktorę nuo galvos iki kojų papuošė Chanel. Tuo tarpu aktorė Eva Mendes raudonuoju kilimu žingsniavo apsivilkusi baltą šilkinę Dior suknią.

Šios, daugiausiai vakarų žiniasklaidos aptarinėjamos, raudonojo kilimo gražuolės pateikiamos Klubas.lt skaitytojų teismui. Balsavimo forma – dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją