Kartu su Sasha Son į „Dainų dainos“ pusfinalį taip pat pateko Violeta Tarasovienė, jos vyras Vilius Tarasovas, Egidijus Sipavičius, grupė „69 danguje” bei daug kam netikėtai antrąją vietą užėmusio primiršto realybės šou „Dangus“ dalyvio Dariaus Pranckevičius ir Violetos duetas.

Už „Dainų dainos“ borto liko ir gana gerai žinomi bei populiarūs atlikėjai - Jono Čepulio ir Skirmantės duetas, Augustė bei Alanas Chošnau.

Beje, šeštadienio vakarą ypač jaunatviškai plaukus susišiaušęs Alanas Chošnau tapo savotišku laidos antiherojumi – iš pradžių buvęs jo bendramintis iš „Naktinių personų“ laikų Aras Vėberis įgėlė, kad Alano dainos priedainyje išgirdo vos dvi raides. Vėliau jau pats Alanas, dėkodamas laidos vedėjui Audriui Giržadui, prisipažino, kad kažkurią akimirką norėjo jį užmušti. Neabejojama, kad Alanas tai ištarė tik juokaudamas, bet toks akibrokštas A.Giržadą kiek išmušė iš vėžių.

KLUBAS.lt skaitytojai balsuodami straipsnio dešinėje gali išrinkti jiems labiausiai patikusį pasirodymą.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - akimirkos iš konkurso.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją