Nugalėtojas Ruslanas Kirilkinas laimėjo stažuotę Holivudo popakademijoje, antrosios vietos laimėtoja Urtė gavo 10 tūkst. vertės kelionės čekį į pasirinktą šalį, ketvirtosios vietos laimėtojas Juozas džiaugėsi nauja akustine gitara, o štai trečiąją vietą superfinale užėmęs Sasha Son turėjo džiaugtis tuo pačiu fortepijonu, kuris jam jau buvo padovanotas, kuomet spalio pradžioje Sasha Son paliko šou.

Vėliau vaikinas buvo grąžintas į „Muzikos akademiją“ ir pasiekė didįjį finalą, tačiau čia užėmęs trečiąją vietą sužinojo, kad jam atitenka jau kartą padovanotas fortepijonas, teisingiau, šį kartą – jo pristatymas į namus.

Sasha Son vadybininkas Martynas Tyla tokį projekto organizatorių poelgį vadina akibrokštu: „Aš visa tai mačiau per televizorių ir kai išgirdau, kad organizatoriai dovanoja tą patį fortepijoną, man tiesiog buvo gaila klausytis. Aš nieko blogo prieš juos neturiu, tik kad pirmą kartą aš pats tą fortepijoną atsivežiau, ir jis stovi mano bare. Kai vakar išgirdau: „Mes tau fortepijoną atvešime į namus“, man tiesiog juokinga buvo klausytis.“

Nors M. Tyla sako suprantantis, kad ir televiziją tikriausiai palietė finansinė krizė, jis neslepia nusivylimo: „Aš manau, kad tai yra savotiškas įžeidimas atlikėjo atžvilgiu, taip negalima.“

Atrodo, jauniems talentams, ieškantiems kur būtų pelningiau atsiskleisti, ateina nelengvi laikai – dabar jiems lieka tik atsidusti prisiminus realybės šou „Kelias į žvaigždes“ laikus, kuomet nugalėtojui buvo įteikiama šimtas tūkstančių litų (atskaičius mokesčius – per 60 tūkstančių litų į rankas).

Iš neseniai pasibaigusių įvairių muzikinių projektų finansiniu požiūriu labiausiai pasisekė Lietuvos televizijos laidos „Triumfo arka“ nugalėtojui Liudui Mikalauskui, kuriam atiteko 50 tūkstančių litų. KLUBAS.lt suskaičiavo, kad už tokią sumą pinigų L.Mikalauskas galėtų Holivudo popakademijoje studijuoti ne tris mėnesius kaip R.Kirilkinas, o bent dvigubai ilgiau.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją