Sasha Son gerbėjų širdis šildė daina „Mamai“ ir kitomis autorinėmis dainomis, Juozas pristatė naują kūrinį ir jau hitais tapusias dainas, tuo tarpu Baiba demonstravo savo uždegančius judesius ir bandė sužavėti nepakartojamai atliekamomis puikiai žinomų dainų melodijomis, deja, lietuvaičiai kaimynei latvei balsų pagailėjo.

Karšta kova virė pirmadienio vakarą LNK „Muzikos akademijos“ sidabrinio finalo tiesioginės transliacijos metu. Norėdami patekti į superfinalą scenoje prakaitą liejo visi trys dalyviai. Juozas, Baiba ir Sasha Son neslėpė, jog nori patekti į superfinalą ir ragino savo gerbėjus už juos balsuoti.

Atlikėjai improvizavo, pristatė naujas dainas, pasitelkė savo stipriausius kozirius – populiariausias dainas, jiems talkino žinomi atlikėjai – Simona Jakubėnaitė, Ovidijus Vyšniauskas ir Rytis Cicinas – bet antrasis finalas baigėsi taip, kaip ir turėjo – dėl geriausio studento titulo kausis tik du iš trijų.

Sidabrinio finalo metu svečio teisėmis žiūrovams koncertavo estrados princu vis dar tituluojamas Rytis Cicinas, „Kelio į žvaigždes“ nugalėtojas Merūnas Vitulskis, Vudis, Vilija Matačiūnaitė ir kiti.

Klubas.lt primena, kad superfinale susikaus Ruslanas, Urtė, Sasha Son ir Juozas. Jau gruodžio 30-osios vakarą paaiškės geriausias „Muzikos akademijos“ studentas – tas, kuris nusipelnė daugiausia gerbėjų dėmesio ir simpatijų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją