Pirmojo sezono laidos finale triumfavo dainininkas Ovidijus Vyšniauskas, televizijos žiūrovus sužavėjęs savo vienu didžiausių hitų „Išdalinau“. Antroje vietoje, surinkęs beveik per pusę mažiau balų, liko ekstravagantiškasis Kastytis Kerbedis.

„Mūsų dienos kaip šventė“ finale varžėsi dešimt dainininkų, geriausiai pasirodžiusių ankstesnėse laidose. Scenoje vienas po kito keitėsi Lietuvos estrados korifėjai – Steponas Januška, Vytautas Petrušonis, Violeta Rakauskaitė, Birutė Dambrauskaitė, Giulija, Laima Žemaitytė, Antanas Čapas. Ypač akį traukė Birutė Dambrauskaitė, kurį, tą vakarą pasipuošusi žydra blizgančia suknele ir kepurėle atrodė tarsi prancūzų kabareto deivė, atklydusi tiesiai iš Monmarto.

Nors visi finalininkai stengėsi įtikti ir patikti žiūrovams, kurie ir sprendė, kas taps nugalėtoju, tačiau nesunku buvo nuspėti, kad pagrindinė kova užvirs tarp Ovidijaus Vyšniausko ir Kastyčio Kerbedžio. Pastarasis dainininkas scenoje tiesiog tryško pasitikėjimu savo jėgomis ir emocijomis ir nesunkiai privertė pakilti žiūrovus, ypač moteris, iš savo vietų. Tad balsavimo rezultatai K.Kerbedžiui, sprendžiant pagal jo pirmą reakciją, buvo netikėti – išgirdęs, kad liko antroje vietoje, K.Kerbedis kiek sutriko, o nusivylęs veidas išdavė, kad dainininkas tikėjosi tapti jog būtent jis, o ne O.Vyšniauskas taps nugalėtoju.

Konkurso „Mūsų dienos kaip šventė“ nugalėtojui O.Vyšniauskui atiteko teisė Lietuvos televizijos studijoje surengti solinį koncertą bei neskelbiamo dydžio honoraras.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - akimirkos iš „Mūsų dienos kaip šventė“ finalo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją