LNK televizija tradiciškai savo žiūrovams dovanos nuotaikingą reginį. Naujametinę dramą „Įstrigę oro uoste. Žydrasis žiburėlis 2009“ televizijos kūrybinė grupė, pasitelkusi visas savo žvaigždes bei gausybę estrados žvaigždžių, filmavo Vilniaus oro uoste. Vienas dramos epizodų primins ir realius įvykius, nutikusius Seimo rinkimų naktį.

Tą kartą įšilęs nacionalinio transliuotojo vadovas Audrius Siaurusevičius įsipainiojo į skandalą, kuomet užkluptas žurnalistų, nuo jų užsibarikadavo elektros skydinėje, kurioje sugebėjo išbūti iki paryčių.

Postą A.Siaurusevičiui pavyko išsaugoti, tačiau jo patirti nuotykiai virto ne vienu anekdotu.

Kurdami LNK naujametinę dramą, scenarijaus autoriais Rytis Zemkauskas ir Haroldas Mackevičius į siužetą įpynė ir šį dramatišką epizodą. „Oro uosto koridoriais šlaistosi Siauras, panašu, pasimetęs nuo prezidento delegacijos. Eidamas siauru koridoriumi, jis patenka į elektros skydinę ir ten trumpuoju būdu kažką sujungia. Visa tai mato skydinėje sėdintys peliukai Sūrskis ir Mauzeris. Visame oro uoste ir Vilniuje dingsta elektra“, - rašoma filmavimą stebėjusiems žurnalistams išdalintoje naujametinės dramos siužeto santraukoje. A.Siaurusevičiaus vaidmenį atliks Ramūnas Rudokas.

„Visada malonus dėmesys, kurį man skiria LNK – ir jau daug metų“, - gana ramiai į žinią, jog LNK ruošiasi apkartinti didžiąsias šventes, reagavo A.Siaurusevičius. Nacionalinio transliuotojo vadovas patikino, jog vadovaujasi principu, jog į purvą nereikia kišti rankų. „Nereagavau ir nereaguosiu, ką jie ten daro. Bet manau, kad tai vienas iš bandymų apgauti save ir paslėpti tikrąsias problemas, kurių jie turi daug“, - portalui KLUBAS.lt sakė A.Siaurusevičius.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją