Iš muzikinio realybės šou pasitraukusi beveik nepastebėta, dabar Gintarę beveik kiekvieną savaitę galima išvysti margaspalvių žurnalų puslapiuose. Mergina nuolat įsipina į įvairiausias pikantiškas istorijas – jos išsiskyrimas su ilgą laiką jai kompanija palaikiusią Laisva, pasakojimas apie pirmąjį gyvenimo vyrą, kuriuo, esą, galėjo būti kūno kalbos virtuozas Valdas Karkelis, be jokios abejonės, taps neatsiejama Lietuvos popkultūros folkloro dalimi.

Gintarė Ramonaitė neslepia, kad jai visai tiktų vyrų gundytojos vaidmuo (paskutinis gandas teigia, kad Gintarė, esą, suviliojo Alaną Chonšnau, nors abu herojai šį naujausiu Lietuvos pramogų pasaulio anekdotu tapusį gandą neigia – KLUBAS.lt pastaba), tad drąsos nestokojančios atlikėjos paprašėme sudaryti geidžiamiausių Lietuvos vyrų dešimtuką.

Įdomiausia, kad Gintarė atmetė tokių žavių Lietuvos džentelmenų kaip Egmonto Bžesko, Viliaus Tarasovo, Vudžio, Dūnio, Luko Pačkausko, Andriaus Rimiškio ir daugelio kitų kandidatūras.

Gintarės Ramonaitės geismo objektų sąrašą pateikiame eilės tvarka.

1.Marijonas Mikutavičius . (Gintarė Ramonaitė: „Va, šitas man vyras žavus, ir net labai. Patinka jo iškalba“).

2.Marius Gelažnikas.(Gintarė Ramonaitė: „Šis vyras labai fainas, man teko su juo net susipažinti, bendrauti. Apie ką kalbėjomės? Nepamenu, apie orą turbūt. Labai geras ir malonus vyras“).

3.Jogaila Morkūnas. (Gintarė Ramonaitė: „Jis pakankamai žavus vyras. Viename vakarėlyje esame persimetę porą žodžių, man patiko jo bendravimo stilius“).

4.Deivydas Zvonkus. (Gintarė Ramonaitė: „Jis man nerašė SMS žinučių, bet jis toks visai nieko vyras. Galima su juo pabendrauti, jis toks pakankami malonus“).

5.Ruslanas Kirilkinas. (Gintarė Ramonaitė: „Žavus vyrukas. Bendravau su juo, jis labai mielas“).

6.Vaidas Baumila (Gintarė Ramonaitė: „Jis vienas iš tų vyrų, kuriam nepatinka mano vulgarus įvaizdis, ir jis vakarėliuose su manimi nelabai bendrauja. Nors anksčiau kažkada teko su juo pabendrauti bendruose filmavimuose. Bet po to, kai pasirinkau tokį įspūdį, jam gal nelabai smagu bendrauti. Bet man jis žavus jaunikaitis, patinka jo muzika“.)

7.Šarūnas Jasikevičius. (Gintarė Ramonaitė: „Man patinka jo stiprus charakteris. Goda jau jį paėmė – ką jau padarysi, yra kaip yra, bet aš jį mielai suviliočiau“.

8.Alanas Chošnau. (Gintarė Ramonaitė: „Jis kaip vyras visai žavus, kodėl gi jo nesuvilioti?“)

9.Mantas Petruškevičius. (Gintarė Ramonaitė: „Jis žavi asmenybė, man patinka jo atvirumas ir jo reiškiamos spontaniškos mintys. Fainas, man jis visai mielas“.

10.Antanas Nedzinskas. (Gintarė Ramonaitė: „Jis geras, su juo malonu bendrauti, nes jis labai protingas“)

KLUBAS.lt skaitytojai taip pat gali išreikšti savo nuomonę - kuris Gintarės Ramonaitės geismo objektas, jų galva, labiausiai vertas geidžiamiausio Lietuvos vyro titulo?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją