Tai paaiškėjo šeštadienio vakarą tiesioginiame LNK eteryje po koncerto su grupėmis „Hermes House Band“ ir „Rednex“ transliacijos, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Praėjusį kartą Martą ir Gabrielę nurungęs Imantas atliko futbolo dainą „Football‘s Coming Home“. Komisija jį įvertino prasčiausiai iš visų dalyvių. „Tavo daina manęs neužvedė, nepagavo. Pasirodymas lyg ir vyko, energingai vyko, bet aš jo nesupratau“, - sakė komisijos narys Arnoldas Lukošius. Rūta Ščiogolevaitė išsakė tas pačias pastabas kaip ir visada: esą Imantas jai scenoje atrodąs dviprasmiškai – charizmatiškas bet kartu ir neprofesionalus.

Rožė, surinkusi mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų, taip pat sulaukė komisijos kritikos: esą scenoje jautėsi nedrąsiai ir neparodė visko, ką iš tiesų gali.

Trečiąjį kovotoją dėl išlikimo išrinks savaitės lyderiu tapęs Sasha Son.

„Muzikos akademijos“ dalyvių nebevertins komisija. Kitą šeštadienį, 19 val., LNK eteryje šou paliks du dalyviai, o po to prasidės didieji finalai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją