Beje, komisijos ,,galvą“ Asmik Grigorian, kuri šiuo metu išvykusi į gastroles, pavadavo iškalbingasis ir įžvalgusis Arnoldas Lukošius. Studentų pasirodymus vertino ir jiems padėjusios dainuoti pasaulinio lygio grupės - ,,Hermes House Band“ ir ,,Rednex“ dainininkai.

Kai A. Lukošius, kuriam iki tol visai nepatiko country, išvydo ir išgirdo, kaip Juozas su kultine švedų grupe atlieka legendinį šlagerį ,,Cotton-Eyed Joe“, jam, kaip pats prisipažino, ,,tarp kojų pradėjo augti arklys“... Kitiems ,,Muzikos akademijos“ studentams A. Lukošius pažėrė mažiau, ar bent jau ne tokių stiprių komplimentų. Santūriai dainininkus vertino ir ,,Hermes House Band“ bei ,,Rednex“ dainininkai.

Tokiame vertintojų kontekste, be to dar ir prisiminus netolimą praeitį, kai kandžiomis replikomis buvo užgauta jau iškritusios Martos savivertė, ketvirtadienio vakarą itin pabrėžtinai švelni buvo Rūta Ščiogolevaitė. Gerai nusiteikusi, konstruktyviai ,,sukanti“ pastabas, kalbanti švelniu, vos ne hipnotizuojančiu tonu, tobulėti skatinančiomis pagyromis, Rūta išprovokavo studentų šypsenas ir leido pasijusti tikrai jau labai ir net labai labai nemažai ,,Muzikos akademijoje“ pasiekusiais studentais. Iš R. Ščiogolevaitės lūpų prastų įvertinimų nesulaukė nei vienas dainininkas.

Kiek ,,nuskriaustas“ liko iki šiol lyderiavęs Ruslanas Kirilkinas, kuris su olandais ,,Hermes House Band“ atliko visų laikų šlagerį ,,Life Is Life“. Grupės vokalistams Ruslano kompanija scenoje tiko ir patiko, nors jie dainininką įvertino mažiau balų, nei kitus ,,Muzikos akademijos“ studentus. Kad ir kaip bebūtų, Ruslanas iš olandų lūpų išgirdo nekuklų komplimentą: ,,tu – tikra asmenybė“, - angliškai kalbėjo vienas iš grupės narių, kurio kalbą pratęsė ir jam pritarė R. Ščiogolevaitė.

,,Aš labai žaviuosi Ruslanu ir, nors ši daina labai paprasta, tu atradai tai, ko reikia, tavo balsas skambėjo. Tačiau tu buvai publikoje ir jokio kontakto nejaučiau su grupės nariais. Į tave taip žiūrėjo gražiai grupės vokalistė ir bandė tave visaip kaip prakalbinti, o tu į ją tik užmetei akį...Todėl ir užsidirbai mažiau balų“, - su šypsena kalbėjo R. Ščiogolevaitė.

Akimirkos iš "Muzikos akademijos" filmavimo - KLUBAS.LT fotogalerijoje

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją