Vis dėlto daugelis dabartinių laidų vedėjų, aktorių ir kitaip per televiziją išgarsėjusių moterų kadaise savo karjerą siejo su podiumu, o ir dabar ne viena jų podiumu drąsiai tebežengia, tiesa, išskirtinėmis progomis.

Giedrė Rusytė(nuotrauka viršuje). Nors Giedrė Rusytė madų pasaulyje buvo žinoma jau nuo septyniolikos, plačiajai visuomenei ją pagarsino televizija. Mergina spaudos puslapiuose pradėjo mirgėti, kai ėmė vesti TV laidas. Seksuali „Daktarė aiskauda“, įvairių TV renginių vedėja po kiek laiko iš televizijos pasitraukė ir dabar vėl dirba savo darbą – vadovauja modelių agentūrai, o išskirtinėmis progomis ir pati modelio darbą prisimena.

Jurgita Jurkutė. Nors Jurgitą išgarsino ne televizijos laidos ar filmai, o pergalė „Mis Lietuva 2007“ konkurse, mergina po šios pergalės galėjo pasidžiaugti ir pasinaudoti ne vienos televizijos pasiūlymu. Taip Jurgita, vaidinama TV seriale, tapo dar populiaresnė. O prieš dalyvaudama gražuolių rinkimuose mergina sėkmingai vaikščiojo lietuvišku ir užsienietiškais podiumais. Pastaruoju metu Jurga podiumu žengia retai, nebent tai būtų ypatinga proga – kaip jos bičiulės I. Brusokienės kolekcijos pristatymas.

Renata Voitechovskaja. Renata – taip pat tituluota gražuolė. Nors grožio konkurse ji dalyvavo dar 1997-aisiais, iki šiol visi prisimena šią gražiąją šviesiaplaukę. Tiesa, dar labiau Renatą prisiminėme, kai ji su Deiviu dalyvavo „Žvaigždžių duetų“ projekte – visagalė televizija ne tik Renatą išpopuliarino, bet ir suvedė dvi širdis. R. Voitechovskaja taip pat žengdavo podiumu ir ne tik prie Deivio atrodo kaip modelis. Nors dabar moteris modelio karjeros nebesiekia, neseniai pasirodė I. Brusokienės proginių suknelių kolekcijos pristatyme.

Laura Imbrasienė. Žavioji Vilniaus mero marti iki pasirodydama televizijoje kaip Rolando Vilkončiaus partnerė ir kaip šokių projekto dalyvė jau žinojo, kaip save pateikti ir kaip pozuoti fotografams. Ilgą laiką moteris dirbo modeliu ir taip pat sėkmingai dalyvavo konkurse „Mis Lietuva“. Laura ir dabar vaikšto podiumų, kai pristatomos geriausių dizainerių kolekcijos – net Juozas Statkevičius nepamiršta šios žavios moters, kai savo kolekciją pristato Lietuvoje.

Violeta Blėdienė. Kiek žurnalų viršelių puošė šios „Super lt“ vedėjos atvaizdas, tikriausiai sunkiai suskaičiuotume – šiandien Violeta verslininkė, o ne modelis. Tačiau kadaise žavi šviesiaplaukė buvo ne tik modelis, bet ir įkūrė savo modelių agentūrą. Dar ir dabar, lankydamasi vakarėliuose, V. Blėdienė grakščiai pozuoja fotografams – matyt modelio patirtis jau įaugusi kraujyje.

Goda Sabutytė. Paskutinį kartą laidų vedėja ir be proto populiari mergina podiumu žengė pristatydama Modesto Vasiliausko gintarais nusagstytą rekordinę suknelę. Prieš tai Goda modeliu pabuvo seksualiai pozuodama kalendoriui. Tačiau tai ne vieninteliai tokie modelio darbo bandymai – Šaro mylimoji ir ankstyvoje jaunystėje madas demonstruodavo ar fotografams pozuodavo.

Aistė Paškevičiūtė. Žavioji laidų vedėja, Marijono asistentė ir Džiugo Siaurusaičio TV partnerė ne šiaip sau Vaido Baumilos klipe filmavosi ir bandė dalyvauti „Mis Lietuva 2007“ konkurse (bet buvo pašalinta per neva seksualaus uodegos vizginimo V. Baumilos klipe) – Aistė priklausė modelių agentūrai ir sėkmingai užsiiminėjo šia veikla. Dabar Aistė modeliu būna retai, bet Indros Dovydėnaitės kolekcijos „Trapus porcelianas“ modelius pristatė puikiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją