Niujorke užaugusi, išeivių kinų šeimoje gimusi Lucy Liu aktorės karjeros nuo paauglystės nesiekė. Jai teko padirbėti ir padavėja, ir suvaidinti nežymius vaidmenis ne viename antrarūšiame filme ar seriale. Sėkmė Lucy nusišypsojo netikėtai – kai ją atrinko vaidinti seriale „Ally Mcbeal“, o vėliau didžiajame ekrane ji debiutavo suvaidinusi didžiulio populiarumo sulaukusiame filme „Čarlio angelai“.

Vilniuje gimusi ir užaugusi Karina nėra grynakraujė lietuvė. Daugelis mano, kad Karina turi kinų kraujo, bet išties jos tėvas buvo rusas, mama – lenkė, o senelis turėjo ir totoriško kraujo, štai iš kur tie rytietiški bruožai – iš senelio pusės. Karina jaunystėje taip pat neplanavo būti atlikėja – ji savo gyvenimą siejo su šokiu ir likimas netikėtai ją suvedė su Egmontu Bžesku, kuris ne tik merginą pamilo, bet ir pasiūlė jai dainuoti – sukūrė jai grupę „69 danguje“.

Karinos liaunas ir grakštus kūnas bei nedidelis ūgis primena smulkutės Lucy Liu sudėjimą. Abi moterys nevengia pademonstruoti savo gražią figūrą, dažnai dėvi sijonus ir kitokius moteriškus apdarus. Ir Karina, ir Lucy mielai pozuoja fotografams, o jų veidus dažnai puošia šypsenos – surūgusias šias egzotiškų gražuoles pamatysite labai retai. Fotogalerijoje – Lucy liu ir Karina Krysko.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją