Susirinkusius svečius, dar tuo metu, kai podiumas buvo tuščias, už ausų „griebė” ir itin iškilmingai nuteikė pradėję garsiai skambėti Piotro Čaikovskio baleto ,,Spragtukas” akordai.

Netrukus viena po kitos ant scenos žengė įspūdingai atrodančios damos – Laura Imbrasienė, Renata Voitechovskaja, žaismingai vakarui nusiteikusios moters rolę įtaigiai perteikė Skaiva Jasevičiūtė, o ypač savame kailyje jautėsi ,,Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė – priėjusi podiumo galą, ji žiūrovams šelmiškai pamerkė akį – taip, kaip ir per ,,Mis pasaulis” rinkimus.

KLUBAS.lt primena, jog skrisdama į ,,Mis pasaulis 2007” rinkimus, Jurgita Jurkutė vežėsi net kelioliką dizainerės I. Brusokienės suknelių.

Pradėjus stebėti kolekcijos pristatymą, ko gero ne vienam žiūrovui dingtelėjo mintis, jog šios dizainerės arkliukas yra švelnios, pastelinės spalvos, padedančios kurti tobulos švelnios moters įvaizdį, tačiau veiksmui įsibėgėjus viskas apsiverčia aukštyn kojomis ir pradeda dominuoti sodrios ekstravagantiškai ryškios spalvos, modelių siluetai ilgėja ir įžūlėja, vis ryškiau žiba prabangios sidabrinės ir auksinės sagos.

,,Taip, kolekcija ir turėjo išsirutulioti į kažką gražaus, prabangaus. Nėra geresnio laiko demonstruoti tokią kolekciją kaip prieš Kalėdas, Naujus metus. Dabar dauguma tokie paniurę – lyja, artėja Naujieji, o sniego neturim, nuotaikos prastos. O aš norėjau pradžiuginti žmones ir, kad bent tas dvidešimt minučių jie pasijustų laimingesniais, kad nusišypsotų!”, - linksmai po kolekcijos pristatymo portalui KLUBAS.lt pasakojo Irena Brusokienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją