Konkurencija atsiranda tada, kai vienoje sferoje – prekyboje, gamyboje, prekių paskirstyme ar kitoje veikloje atsiranda keli subjektai, užsiimantys tokia pačia veikla. Tai labai aiškus apibrėžimas, kurį parašė apsiskaitę mokslininkai. Konkurencija tvyro visur, ne išimtis yra ir didžioji scena.

Paskutiniu metu merginų grupės yra kepamos taip staigiai, kaip blynai per Užgavėnes. Atrodo jog prodiuderiai nemato, kad kurtis merginų grupėms yra pats nepalankiausias metas. Grupių pasiūla yra labai didelė, o pakankamos paklausos visgi nėra.

Iš tiesų merginų grupių sarašas ilgas : „Pikų panos“, „Blogos mergaitės“, „Toxica“, „Venera“, „Širdelės“, „Olialia pupytės“ , „Axom“- visos šios grupės pašmėžavo televizijos eteryje ir dingo, tai yra vienos dainos žvaigždės. Na, galima būtų išskirti grupę „Axom“- jos yra perspektyviausios, nes panelės yra įžūlios ir tuo traukia. Neužtenka būti simpatiškom panelėm, reikia turėti žavesio, charizmos, šarmo, kad užgožtum senbūvius.

Ko tik nedaroma šiuo metu vardan populiarumo. Pavyzdys - Gintarė Ramonaitė, kuri populiarumo siekia nusirenginėdama viešai. Mano nuomonė, naujos merginų grupės pavėlavo į traukinį, kuris nuvažiavo jau senokai. Buvusi merginų grupė „Mango“ suspėjo laiku pasirodyti didžiojoje scenoje, nesvarbu kad šios grupės veikla iširo, panelės bus visada prisimenamos geru žodžiu.

Šiuo metu palankus metas ieškoti tuščių nišų, kaip pavyzdys: vokalistė ar duetas, nors ši niša po truputėli užsipildo. Tačiau yra viena pustuštė niša - trūksta vyriškosios lyties grupių, mano nuomone čia populiarumas yra garantuotas, be abejo, jei prie to rankas prikiš tikri profesionalai.

Yra daug grupių ir vokalistų, kurie atrodo populiarūs tačiau koncertų neturi. Galime paminėti grupę „Šokoledas“- atrodo kad merginos yra populiarios, bet joms trūksta charizmos, jos vis ieško naujo įvaizdžio, bet jo taip ir nesuranda, tad ir koncertų turi mažai. Atrodytų, ko trūksta atlikėjui Milanno - juk žmogus turi viską: gražų kūną, gerai šoka, turi balsą, bet neturi šarmo. Scenos žmogus be šarmo yra niekas.

Daug kas klausia, ar tokia gausa grupių nesudaro didelės konkurencijos. Iš tiesų, merginų grupių mes matome daug, bet tik senbuvės sudaro sveiką konkurenciją. Tai tvirtai įsitvirtinusios „69 danguje” merginos, „Mokinukės”- iš jų galima daug ko pasimokyti . Manau, kad konkurencija turi būti tarp grupių, nes galima labai greitai užmigti ant laurų. Konkurencija skatina tobulėti ir padaryti viską daug geriau nei tavo konkurentai.

Visada Jūsų, Natalija

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją