Praėjusią savaitę portale KLUBAS.lt buvo surengti rinkimai, kuriuose skaitytojai aktyviai rinko Lietuvos „Swarovski“ karalienę ar karalių. Triuškinančia balsų persvara rinkimus laimėjo Inga Budrienė, surinkusi net 53 procentus visų rinkėjų balsų. Lietuvos „Swarovski“ karalienės titulas jai atiteko pelnytai – Kauno ponia jau seniai garsėjo aistra šiems akmenėliams, kuriais išpuošė prabangų automobilį, drabužius.

Antrąją vietą, surinkęs 17 proc. balsų, užėmė charizmatiškasis Panevėžio romas Radži Aleksandrovičius. Jis buvo vienintelis vyras, šiuose rinkimuose grūmęsis su garsiomis ir gražiomis Lietuvos moterimis. Matyt tai ir apdėjo jam laimėti moteriškosios lyties simpatijas, nors, žinoma, „Swarovski“ kristalais žibantis gitaros formos auskaras taip pat nepraslydo pro skaitytojų akis.

Surinkusi 16 proc. balsų, trečioje vietoje atsidūrė dar viena „Swarovski“ aistra susirgusi įžymybė – „Yvos“ dainininkė Natalija Zvonkė, magiškais kristalais puošianti viską, kas pasitaiko po ranka – ar tai būtų mikrofonas, bateliai ar net kelnaitės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją