Ruslana - tikra žvaigždė ne tik Ukrainoje. Įspūdingas šou, kostiumai, šokėjai, dainingos liaudies dainos ir kalnietiškas temperamentas, niekada nepalieka abejingų. Ruslanas Alechno - žvaigždė Baltarusijoje. Tačiau 2008 metų „Eurovizijos“ žiūrovams jis nepasirodė vertas finalo.

Kita jų žvaigždė Piotras Elfimofas - slaviškų veido bruožų, labai universalus dainininkas, kurio repertuaras apima nuo rusiškų romansų iki roko muzikos. Piotras - kaip ir Ruslana ir Donatas Montvydas yra 2004m. laimėjęs „Slavianskij Bazar“ konkurso „Gand prix“.

Ryškiausia Rusijos ir viso festivalio žvaigždė šiais metais turėjo būti Ala Pugačiova. Tačiau netikėtai prieš pat festivalį rimtai pablogėjus jos sveikatai, paskutinę minutę koncertiniai pasirodymai buvo atšaukti. Žiūrovams teko tenkintis Olego Gazmanovo, Zara, „Tokio“ bei Varvaros pasirodymais.

Pastaroji atlikėja yra laikoma naujos eros Rusijos popmuzikoje pradininke. Jos atliekamos netradicinio formato dainos apjungia įvairiausias pasaulinės muzikos tradicijas. Alternatyva ir simfoninė muzika, šiaurės ir rytų etno motyvai, elektronika ir europietiškos aranžuotės charakteringame slavų popse visada išsiskiria.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją